To moje 3 podejscie dzisiaj do nadrobienia Was..............
Lekarz zaliczony...wirus jakis...ale już (OBY!) przechodzi, bo dziś tylko 3 kupki, więc prawie norma, temp. brak, tylko ranek był fatalny...książe taki marudny, ze szok i płakał, wiec widać, ze go cos bolało...bo w repertuarze na stałe jest tylko "muuuuuuuuuuu" i "muuuuuuuuuuu", wiec po placzu ewidetnie widzielismy, ze cos nie tak...
Pani doktor kazała kupic probiotyki, podawac bobotic i powinno przejsc...a z tym uszkiem (drapaniem uszka) to chyba bedziemy musieli odwiedzic laryngologa, bo nie mogła zbadać, czy tam wszystko ok, bo duzo woskowiny...pytalismy, czy to przez nasze zaniedbanie :/, ale stwierdziła, ze nie da sie wyciągnąć z tak głebokich miejsc, wiec tak po prostu się zdarza...kazała zakroplic po 1-2 kropelki parafiny i to ma pomoc wydostac się tej woskowinie...pojechalismy do apteki po nią (i probiotyk) i proszę wyraźnie o parafinę do uszu dla malenkich dzieci...no i dała mi taką malutką fioleczkę...dopiero w domu zorientowałam się, ze to parafina DOUSTNA!

na zaparcia dla dzieci...nawet nie wiedziałam, ze cos takiego jest...no i tym samym muszę wrócić do apteki...
Ale wygląda, ze wszystko zmierza ku lepszemu!
oby szybko przeszlo

moja tez czasem na wosk w uszkach, staram sie jej wyjmowac patyczkiem do uszu, ale i tak czasem znajde taka zolta skorupke w uszku
MsMickey moj sie wlasnie dzieci boi troche

doroslych niespecjalnie, ale dzieci jak widzi to ok byle z daleka... jak nikos u nas byl to tez myslalam ze ryk bedzie, jakos sie oswoil ale zeby sie razem bawili to nie powiem

a najlepiej ostatnio na basenie, myslalam ze padne. taka 6-miesieczna ania tez chodzi i leza kolo siebie na przewijaku, ona na niego patrzy usmiecha sie zalotnie a ten wgapiony w sufit. no nic idziemy do wody, ta do niego az raczki wyciaga, i jej mama mowi ze chce go pocalowac bo ona wszystkich caluje i czy moze. ja mowie ze pewnie, i mama z nia podplywa do jasia, a ten niewzruszony, wpatrzony gdzies w dal, ZERO REAKCJI!! a ona go tak slodko calowala, ustka wysuwala w dziubek, chyba ze 4 razy tak!!!

no az mi glupio bylo bo ten moj jakby gluchy i slepy, ZERO zainteresowania!!!!
ogolnie mam wrazenie ze janek jest czesto taki nieobecny i troche mnie to martwi...
moja lgnie do dzieci i rozdaje kazdemu buziaki, wogole straszna z niej calusnia
nieobecny? moze przyswaja nowe umiejetnosci i dlatego tak wyglada, albo mysli jak sie przemiescic by zdobyc jakas rzecz.... modej tak sie czasem zdarza.... wyglada jakby myslala jak sie dostaj do tej zabwki na drugim koncu pokoju
u mnie noc masakra. nie spal chyba ze 3h, tylko sie ciagle rzucal po lozku i stekal co chwile i sie na nowo rozplakiwal. jestem warzywkiem...
a rano zauwazylam biala kreseczke na gorze, jeszcze nie wyszlo nic ale wyraznie przeswituje!
wspolczuje nocki.........:-(
Dziewczyny, na lato kupujecie body czy bluzeczki? ja bluzeczki będę kupować głównie, bo i tak ciepło, po nerkach nie wieje a jak wieje to fajnie bo chłodniej
ja mam kilka bodziakow ale u nas nie jest tak goraco jak w PL a na wakacje w PL mam sukieneczki :-)
Dieta nazywa się Kolonoskopia słynnego dr Zajrzyjmi. W. Rzyć ;-)
Matko wlewam w siebie dopiero 4 szklankę tego płynu i już mnie wstręt ogarnia... brrr:-

-

-(
oj poczułam pierwsze, nazwijmy to, motylki w brzuchu;-)
to wszytsko wyjasnia.... ale tajemnicza ta dieta byla

Iwon- gratulacje, bo wnioskuje, ze jestes zadowolona ze swojej decyzji

:-) Teraz mozesz troszke odzyc
Josie- wozek WOW no nareszcie! i Janek jak w nim slodko wyglada

:-)
Mlodak- ja tez sie wkurzam jak mi Pe kazde ja obudzic zeby gdzies jechac

ale teraz juz sie to nie darza, raczej planujemy za wczasu wyjechac, zeby zasnela w drodze
MsMickey- moja na poczatku jak widzi nowe dzieci to je obserwuje a potem jak juz sie z nimi oswoi to rozdaje buziaki
Niespodzianka- moja to juz tresowana malpka- "podaj mamusi kuleczke"- dziekuje, prosze (oddaje jej) i tak w kolko

A teraz babcia nauczyla ja ze jak chce jej okulaty zdjac z nosa to najpierw buziak a potem okulary
Claudette- &&&&&&&&&&&& i jak poszlo, jakie diagnozy???
Macku- niech ta wena wraca bo brakuje tu Ciebie, a i nie ktore dziewczyny o karnego kutaska sie staraly i nic tylko rozczarowanie

Munka- juz kolejna @

to ja zaraz dostane bo w zeszlym miesiac kilka dni po Tobie dostalam...... ale ten czas ucieka

Polaa- dobrze, ze juz wrocilas, na spokojnie dojdziesz do siebie, na pewno nie bedzie latwo ale dasz rade, los Cie sprawdza a TY zdasz ten egzamin na 6! jestesmy z Toba!

a jak maz to znosi???
Pamka- sie teraz zastanawiam czy ja wczesniej cos pisalam??? nie na razie nie planujemy powrotu, a czy kiedys wrocimy to..... pewnie tak na starosc ale czy wczesniej ciezko powiedziec, nie tak latwo podjac decyzje jak ma sie prace w swoim wyuczonym zawodzie i zycie na przyzwoitym poziomie.....
Najlepszego dla 9 miesieczniakow :-)
A my tak jak
Waris bzykamy po malutku (tzn Aurelka

) i wspina sie po mnie lapiac za ubrania i staje na nogi