Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja napaliłam się własnie na takie podwójne Leviroo Divi, tylko nie koniecznie białe ale kolorów jest wiele do wyborów. Całość z wieloma dodatkami kosztuje w granicach 2000. Troche dla mnie dużo ale na parę lat by było.
Magdaaa26 ja oglądałam podobny wózek. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć tego mojego w wersji spacerowej i z fotelikiem. Wygląda to mniej więcej tak TwojeDziecko - wzki, ubranka, foteliki dzieciece
Widziałam w sklepie, jest lekki, też spory wybór kolorów, polski producent, 3w1. Słyszałam pozytywne opinie. I jest niedrogi
rzeczywiście bardzo podobny. zaczynam mieć mętlik w głowie. kuszą mnie trochę ruchome przednie koła.
bo najbardziej zastanawiamy się nad takim modelem tej samej, polskiej firmy:
dokładnie w takim kolorze, tylko stelaż chromowany. widzieliśmy na żywo na targach. cudo :-):-)
To ja się już mogę oficjalnie pochwalić, że kupiliśmy ten wózek: Chicco Black Label.
Jest super, prowadzi się naprawdę lekko, ma skrętne przednie koła z możliwością ich zablokowania i w ogóle ma mnóstwo bajerów. Składanie go zajęło nam tyle czasu, że się potem śmialiśmy, iż pierwszy test na rodzicielstwo już za nami ;-)
Ale wózek naprawdę się pięknie prezentuje.
Witajcie, ja zamówiłam wózek firmy jedo, mam nadzieję, że nie będę żałowała wyboru. Wózek wydaje się być super, jest lekki, łatwo się prowadzi i fajnie wygląda