Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ixidixi - wózeczek ładny Ja na początku chciałam mieć właśnie ten buzz 3 ale zrezygnowałam bo spacerówka jest kubełkowa a w sklepie powiedziano że dziecko może do 1,5h w nim jeżdzić.Ale dalej mi ten wózek się podoba.
No właśnie, mi tez sie buzz bardzo podoba i chciałam go mieć,,, ale z tego samego względu co Baska zrezygnowałam na rzeczy Mury 3 Ale bardzo mi sie podoba kolor jaki masz a gondole włąsnie mam od quinny Edytka a jak Twoja mura ? Dostałaś juz paczkę ? wszystko ok ?
kasiazar - patrzę na twój opis pod suwaczkiem i zastanawiam się czy coś ostatnio się u ciebie zmieniło co do płci. Bo mówiłaś o córce a tu nagle wyszedł synek??? Bo nie do czytałam nigdzie, zebyś coś pisała na ten temat.
kasiazar już pisałam wcześniej, że przyszła moja Mura i wszystko jest w porządku jest w bardzo dobrym stanie i jestem w niej zakochana (wizualnie) zobaczymy jak to będzie na spacerkach