reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Ja właśnie kupię tego fyna, oglądałam go dziś w sklepie i jest lekki. W zeszłym roku sprzedali ich ponad 200 w ty,m sklepie i ponoć żadnej reklamacji nie było. Miałam kupić boldera sd ale naczytałam się dużo negatywnych opinii i zrezygnowałam z niego.

Dziewczyny znalazłam chyba coś fajnego na allegro:)
Mój mąż też już się nakręcił, bo cena mu się podoba:)
Jedo Fyn 4 DS Ideał !!! Tanio !!! (962905125) - Aukcje internetowe Allegro.
Ktoś tu na forum pisał o Jedo Fyn, czy ktoś go już kupił?
Bo tak sobie myślę, że może się skuszę, fajny taki wiosenny kolorek:)
Mi tez sie podoba, rowniez kolor :tak: Mysle ze kazdy kolor ma swoje wady i zalety, w ciemnym kolorku latem bedzie dziecku moze z kolei za goraco ..
A do tego ta cena i stan no i we wroclawiu, nic tylko sie przejsc i obejrzec :tak:

Tak jak już pisałam na wątku głównym kupiłam ten wózek:):)
I powiem że pierwsze odczucia: JEST SUPER!!
Lekki stelaż, co sprawie że wózek można łatwo podnieść. Spacerówka rozkładana na płasko, z pokrowcem na nóżki, co będzie dla nas ważne, bo dziecko przesiądzie się w zimie do spacerówki. Spacerówka montowana w dwie strony, w zestawie dostaliśmy: torbę, parasolkę oraz okrycie przeciwdeszczowe:) Gondola ma regulowane podparcie, czego np w murze maxi cosi nie było. Ma możliwość przenoszenia za paski, które "wyciąga" się z boku. Budka jedna do spacerówki i gondoli z wywietrznikiem:)
Wózeczek jest wart swojej ceny, a ten kolor zielony jest super;) Na miejscu okazało się że wcześniej też jeździła nim dziewczynka, ale teraz przesiadła się do x'landera.
Także dla dziewczyn zastanawiających się nad tym modelem, z czystym sumieniem mogę go polecić:) Na prawdę spełnia wszystkie oczekiwania;)

zdec czekałam na twoja opinię :-)
a napisz mi jeszcze jaki jest stan kół? nie rdzewieją itp.? (bo ostatnio widzieliśmy na ulicy i wydawało mi sie że są zardzewiałe albo brudne )

zdec czekałam na twoja opinię :-)
a napisz mi jeszcze jaki jest stan kół? nie rdzewieją itp.? (bo ostatnio widzieliśmy na ulicy i wydawało mi sie że są zardzewiałe albo brudne )

Być może brudne:) Moje są idealne.
A w razie jak będą rdzewieć to są jakieś środki na pewno na to.
Tak wygląda rozłożona gondola. Jak złożę spacerówkę to też wrzucę:)

edit) Tak więc cały zestawik:)

Załączniki

• DSC00111..jpg
    DSC00111..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC00113..jpg
    DSC00113..jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama