reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

o nie, zadnych trzykołowców- juz jednego mialam. jeśli kupię jeszcze jakiś wózek to tylko Maclaren!

reklama
agast w sumie nie zauważyłam żeby się lepiły!:) No chyba że są brudne:)))) Gorzej jest z wykończeniami srebrnymi w tym modelu 2010, u nas już właściwie nie ma połowy srebrnego:) Ale pomimo wszystko go kocham:))))

lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym:)

lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym:)
od wczoraj mam go w domu :) i jestem zadowolona, Zuza troszkę mniej bo wózek jest feeeee a chodzenie samemu super :) aje fajnie się prowadzi, tylko daszek w budce nie jest za wielki ale po za tym ok.

Maclaren xlr kupiony:) Czekam az do mnie dotrze i lepiej zeby był fajny bo inaczej się chyba zastrzelę!!

Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10 ;)

Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10 ;)

My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.

My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.
Ja sobie z kolei nie wyobrazam funkcjonowania cały czas z takim wozkiem. Najgorsze to skladanie do bagaznika. Ja codzienie jezdze na zakupy,do mamy, po Hanie do przedszkola i za kazdym razem składam wozek do bagaznika. Mniejszy nie znaczy mniej wygodny dla dziecka.
Dzisiaj przyszedł Maclaren. Jest re-we-la-cyj-ny :)))

reklama
Do góry