Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od wczoraj mam go w domulena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym![]()
Maclaren xlr kupionyCzekam az do mnie dotrze i lepiej zeby był fajny bo inaczej się chyba zastrzelę!!
Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10![]()
Ja sobie z kolei nie wyobrazam funkcjonowania cały czas z takim wozkiem. Najgorsze to skladanie do bagaznika. Ja codzienie jezdze na zakupy,do mamy, po Hanie do przedszkola i za kazdym razem składam wozek do bagaznika. Mniejszy nie znaczy mniej wygodny dla dziecka.My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.
Jestem, jestemwlasnie mialam pytac czy jestes zadowolona![]()