reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
kurde ,ale gosc chce 2200zł za niego,pisałam :-(

Niestety one są drogie:(
Ale może uda Ci się wylukać taniej. Bo tam widziałam że jest w zestawie z bazą i fotelikiem, a akurat fotelik najłatwiej można potem taniej kupić:) Spójrz jeszcze sobie na te czterokołowe, są lepsze, najlepiej obejrzeć je w sklepie;)
Ja kiedyś widziałam na allegro za 1500 spacerówkę i gondolę. Ale wszystko zależy od tego ile chcesz wydać na wózek:)

Witam dziewczyny nocną porą, mnie dzis naszło i zakupiłam właśnie tako jumper x w kolorze jak na zdjęciu :-) przyznam, że długo wybierałam, ale już czas najwyższy :-) teraz pozostaje oczekiwać na przesyłkę :rofl2::happy2:

Największy problem mam z głowy :-) :tak:

Załączniki

• tako jumper x.jpg
    tako jumper x.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 72
Kreatorka, bardzo ładny i fajny ten wózeczek... ja dziś oglądałam Tako Jumper GT, też fajny ale bardzo ciemne kolory, tzn. czarny i tylko trochę kolorowych dodatków... ale ten Twój jest super, też muszę takiego upolować bo właśnie ten Jumper mi i mężowi się najbardziej spodobał pod każdym względem :)

hehe a moje znajome właśnie polecały x-landery i żadna go przed czasem nie sprzedała:-Dale za to jak już nie jest nam potrzebny to łatwo go sprzedać:tak:
a co do jumpera x mój brat go ma i jego wielkim minusem jest problem z pompowaniem kół:wściekła/y:a dętki niestety już kilka razy im poszły...choć nie ukrywam że też mi się podoba, ale dla mnie odpadł w przedbiegach ze względu na to że nie chciałam mieć takiego jak oni:happy:
ile osób tyle opini, wszystkim jednym modelem się nie dogodzi i całe szczęście:-p:-p:-p

Jak dla mnie to do tako jumpera x nie ma sie bardzo o co czepiać, a na koła są sposoby :-) no ja napisałam o moich koleżankach w przedziale wiekowym 20-22 lata i to raczej kruszynki, więc z dźwiganiem x-landerów cieżko, chociaż mi osobiście one się nie podobają ani trochę i nawet nie rozważałam nad jego kupnem :-)

Ita85 co do dziur w dętkach to już kiedyś pisałam że można wlać do dętki specjalnego płynu i będzie po kłopocie nie będą się dziurawić (jak mąż wstanie to się go spytam jak to coś się nazywa) my tego płynu używamy do dętek w sprzęcie sadowniczym więc to konkretna rzecz.

Chętnie przeczytam nazwę tego płynu :tak::-)

Laseczki, chcę w najbliższym czasie zakupić wózeczek i mam mały dylemat. Próbowałam czytać Wasze opinie od początku ale zbyt dużo szukania. Interesują mnie 3 wózeczki: Tako Jumper GT, Espiro Enzo i Espiro Atlantic. Czy któraś z Was ma jakąkolwiek opinie co do tych właśnie wózków? Czy koła przednie zwrotne są bardziej praktyczne? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję! :)

Proponuję tako jumpera :rofl2: ale Atlantic Espiro mają moje dwie koleżanki i też nie narzekają, więc ja bym brała ten który Ci się bardziej podoba ;-)

Lecę już spać, dobranoc dziewuszki :tak:

ZDEC masz racje,ja niestety bylam posiadaczka 2 wozkow quinny buzz i bylam bardzo niezadowolona:no:sa bardzo sztywne a po miesiacu uzywania skrzecza jak stary rower,poza tym plastiki ktore lacza dolna i gorna czesc ramy przeskakuja a pozniej pekaja.Nie polecalabym nikomu tego wozka:no:

reklama
Widzę że strasznie dużo osób chce sprzedać te wózki używane. One są ładne, ale to o czymś musi świadczyć...

najwyzej tez go sprzedam jak cos , w sumie kolezanka mi mowila,ze cos sie dzieje z nozka od hamowania czy cos tam,i ze fotelik ten spacerowy jest mały,ale skoro tyle osob nim jezdzi to nie koniecznie jest taki zły. Ja patrze u mnie na wiosce jest taka jedna babeczka i widze,ze juz przy drugim dziecku tym quinny jezdzi,wiec chyba nie jest taki zły.

Do góry