reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Nie martw sie Ewo, ja nadal sie wybieram :) umowmy sie o 14.50 przed wejsciem na schodach, zebysmy zdazyly zajac sobie dobre miejsca :)
ja bede ubrana w czerwona bluzke i kremowe dlugie spodnie (aha - ubierz spodnie, albo wez na przebranie, bo beda potrzebne do cwiczen).
pozdr

reklama
dzięki massandra!ja będe ubrana w kremowe spodnie, białą bluzkę i na to taką narzutkę z dżinsu ciemnego!mam nadzieje ze mimo iż tyo mój pierwszy raz to będziemy w tej samej grupie i mnie odrazu zapiszą bo nie wiem jak tam wyglądają te formalności!wczoraj mąż był mi pokazać jak tam trafić mniej więcej. Ja mieszkam na Mickiewicza (koło gabinetu przyjęć dr jaskulskiego) a ponieważ jeszcze nie zdążyłam zabardzo poznac Piły to musiał mi pokazać jak dojść do kościoła św. Rodziny. Wyjde sobie wcześniej żeby wrazie czego się nie spóźnić i trafić na spokojnie. A dokładnie to jest gdzieś tam w budynku koło kościoła???ja pamiętam byłam w kancelari parafialnej z mężem jak odbierał akt chrztu czy to moze gdzieś obok jest?Pozdrawiam i do zobaczenia.

No ładnie Ewa! Ja na Ciebie czekam z wizytami u sw. Rodziny, a tymczasem Ty juz smignelas beze mnie... Myslalam ze poczekasz, az ja wroce z ZG i pojdziemy razem, ale trudno. Smigajcie sobie kobiety a tymczasem ja wyjezdzam do rodzicow. Ciao!

Magi a kiedy wrócisz??????????????Pisałam wczoraj czy bedziesz czy nie ale nic się nie odzywałaś!Wiesz zawsze mogę na Ciebie poczekać!!!!!!!!!!!!!!!Byle nie zadługo!!!!Jeśli jescze jesteś to napisz ile Cię niebędzie!Wczoraj Jaskulski mówił żeby się zapisac do tej szkoły jak najszybcieć bo to już do końca niby niedaleko!hihihi...niemoge się doczekać kiedy dzidziuś będzie z nami

tak, szkola jest w budynku obok kosciola, w ktorym miesci sie tez biuro parfialne. nie martw sie bedziemy w tej samej grupie, bo sa tylko dwie grupy - poczatkujaca i zaawansowana ( tutaj sa dziewczyny tak od 35 tyg. chyba). zapisza Cie bez problemow, to nie jest jakies straszne ;)
pozdr

Dobrze to ja dziś będe a jak Magi wróci to ja zapisza i tak pewnie do naszej grupy!!!Podawałam wcześniej swój nr tel. Więc jakbyś mogła Maassandra to napisz mi swój nr albo tu na forum a jak nie to póść mi sms - w razie czego jakbym się gdzieś tam zagubiła obok kościoła hihihihi Strasznie jestem ciekawa tych zajęc!Dziś od rana trochę mnie głowa boli ale mam nadzieje ze wszystko mi przejdzie i poczuję sie do 15.00 trochę lepiej!Ja jestem obecnie w 29 tygodniu!Pozdrawiam serdecznie

Ewa, jestem jeszcze ;) Wybacz, ale dni mam bardzo zajete i nie mialam czasu wejsc wczoraj na forum. Ja bede w Pile za 2 tygodnie. Powodzenia na zajeciach, a kiedy wroce dolacze do Was. Bawcie sie dobrze i caluski dla Waszych bobaskow! :)

Hej!Magi nic się nie przejmuj na zajęciach jest spoko i jesteśmy wszystkie razem więc będziesz napewno z nami!do zobaczenia!

Czyli jesteśmy umówione - na razie z Basoni i Maassandrą - w czwartek 8.09. ok. 11:05 w kawiarence przy deptaku :) Może ktoś jeszcze do nas dołączy?
Mam nadzieję, że będę jeszcze w stanie się zjawić. Czekam na spotkanie z niecierpliwością :)

reklama
hej !jeśli dam rade to ja też dołącze do waszej trójki na spotkanie!z maassandrą miałam okazje wczoraj się lepiej poznać na szkole rodzenia!pozdrawiam buziaczki gorące dla wszystkim mam

Do góry