P
paola121214
Gość
Nigdzie niema terminu .a jak nawet coś się znajdzie to mają stare sprzęty i nie ufam im
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przy takiej becie to potrzebny Ci w sumie byle jaki sprzęt, na kazdym powinno być widać. Ja bym skoczyła dla świętego spokoju.Nigdzie niema terminu .a jak nawet coś się znajdzie to mają stare sprzęty i nie ufam im
Ciężko znaleźć kogoś zaufanego .napisałam do mojego lekarza.Przy takiej becie to potrzebny Ci w sumie byle jaki sprzęt, na kazdym powinno być widać. Ja bym skoczyła dla świętego spokoju.
Ja przy becie 21 tys nie miałam czynności serca , a dwa dni później na usg serduszko już biło. Trzymam kciuki !Odebrałam wynik .
Więc powinno być serce .
Zobaczymy we wtorek co się okaże
Nie potrzebujesz zaufanego, tylko takiego, ktory zrobi Ci szybkie USGCiężko znaleźć kogoś zaufanego .napisałam do mojego lekarza.
No ja mam prawie 40tys .Trochę się wtrącę ale podczytuję was bo mocno kibicuję. Ja przy becie 21 tys nie miałam czynności serca , a dwa dni później na usg serduszko już biło. Trzymam kciuki !
Ale wczoraj było mniejNo ja mam prawie 40tys .
Szukam jakiegoś ginekologa ale nic niema .
Odległe terminy lub urlop
Ja miałam 10Odebrałam progesteron 14.59
Szału nie ma
Dzięki tym stresować się nie będęJa miałam 10jesteś w normie.