Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Z hormonalną raczej w ciążę się nie zachodzi bo nawet jeśli się przesunie to hormony dalej działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba nie warto ,to już którąś z kolei dziewczyna ,co z wkładką zaszła w ciążę, chyba tabletki najpewniejsze, tylko że ja po nich libido zero
Ale jaja daj znać co lekarz powiedziałDzisiaj piękna jedna kreska, nie chce sie doszukiwać cieni cienia. Wczoraj dwa były napewno pozytywne więc zobaczymy co na to lekarz
Dziwna sprawa. Może różne czułości testów? Jakoś nie chce mi się wierzyć że 2 testy pozytywne pokazały wynik pozytywnie ujemny a na drugim nie ma nawet cienia cienia kreski drugiej.Dzisiaj piękna jedna kreska, nie chce sie doszukiwać cieni cienia. Wczoraj dwa były napewno pozytywne więc zobaczymy co na to lekarz
I co powiedział ? Ze spirala na miejscu itp ? Że to się zdarza ?Juz po lekarzu, na jutro mam bete I wtedy będzie wiadomo
A lekarz co powiedział?Juz po lekarzu, na jutro mam bete I wtedy będzie wiadomo