Stokrotka2021
Fanka BB :)
O i tego się trzeba trzymać :-)Moja ujemna beta (5) jest dziś 13-nasto miesięczną dziewczynką
Nie trać nadziei, ale powtórz bete jeszcze za kilka dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O i tego się trzeba trzymać :-)Moja ujemna beta (5) jest dziś 13-nasto miesięczną dziewczynką
Nie trać nadziei, ale powtórz bete jeszcze za kilka dni.
Ale fajnie, że ten wątek dalej żyje, super, że tu jesteścieHej dziewczynyJak tam staranie? Jakies postępy? My jutro mam pierwsza wizyte u lekarza po HSG. Zobaczymy co powie . Akurat mam dni płodne , wiec fajnie sie złożyło. Trzymajcie kciuki
![]()
Licz licz kochana! Trzeba wierzyc! Trzymam mocno kciuki zeby sie udaloAle fajnie, że ten wątek dalej żyje, super, że tu jesteście
Trzymam kciuki Kropko!
U mnie dziś jakiś 5 dpo - i totalna cisza. Nic się nie dzieje, nic nie boli, nic nie ćmiOwulacja była wg bólu owulacyjnego po stronie niedrożnego jajowodu, więc... ale nie powiem, że nie liczę na cud.
Trzymam kciuki!Licz licz kochana! Trzeba wierzyc! Trzymam mocno kciuki zeby sie udaloJaWlansie jestem po wizycie i lekarza. Prolaktyna ktora miala sporo za wysoko wreszcie obniżona i owulacja juz byla a planowo powinna byc dopiero za 2 dni .jak to sie wszystko zmienia
kazal jeszcze dzis sie starac, jak w tym cyklu sie nie uda to stymulacja od następnego cyklu . Trzymajcie prosze kciuki
![]()
Cudnie :-)To mój mały cień z dziśokoło 9 dni po owu.. Zobacz załącznik 1263595
DziekujeTrzymam kciuki!ale dobra wiadomość ze owulacja była!