Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.ciekawe czy ta pediatra prowadziła badania jaki ma wpływ podawanie tak wcześnie pokarmów . Bo skoro są takie ogólne zalecenia że od 6 miecha to znaczy że ktoś to zbadał![]()
13 - znalazlas lekarza, ktory zaleca wprowadzac od 17 tygodnia. Twoja Ala ma 12, a juz jakis czas temu roczpoczelas "okres testowy".
Pozatym Ty znajdziesz jednego lekarza, ktory pozwala na wczesne wprowadzanie, ja w tym czasie znajde 100 innych ktorzy sa temu przeciwni.
Nie chce dyskutowac, bo milion razy powtarzalysmy, ze kazda ma SWOJE dziecko i bedzie robic jak jej sie podoba, ale poprostu do mnie argument o tym, ze znalazlas lekarza ktory to popiera nie trafia.
Jak to nie trafia??? przecież pediatra -każe -pediatra się zna??? to nie pediatra ma dbać o mojego malucha i pozwalać albo zabraniać czegoś??? to co? znachora mam znaleźć czy wróżkę -skoro zdanie mojego pediatry jest "głupie" a Twojego "jedyna święta racja"???
Otoz to.
WHO po cos badania chyba robilo, i zalecenia sa jakie sa...
Wariatów na świecie nie brakuje
Mam pytanie do mam podających bebilon pepti czy wasze dzieciaczki chętnie go piją? Słyszałam, że mleka na receptę są niezbyt dobre w smaku i dzieci są czasem na "nie". Trzymam na wszelkie wypadek, ale tak się zastanawiam czy Alicja będzie w ogóle chętna je pić.
Mam pytanie do mam podających bebilon pepti czy wasze dzieciaczki chętnie go piją? Słyszałam, że mleka na receptę są niezbyt dobre w smaku i dzieci są czasem na "nie". Trzymam na wszelkie wypadek, ale tak się zastanawiam czy Alicja będzie w ogóle chętna je pić.
i tak bedzie do 9 października wtedy skończy 6 miesiecy
( ja to mam pecha trzeci taki sam egzemplarz mi się trafił) zreszta nie widze takiej potrzeby bo dziewczyna rośnie jest spokojna brzuszek jej nie meczy więc chyba wszystko jest ok.