reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta mam karmiących

Dzieki bo jak ona spi tak dlugo i jeszcze nie wypija wszystkiego z moim piersi a od wczoraj staram sie nie odciagac laktatorem to mnie strasznie piersi bola.Wczoraj juz po dlugim meczeniu jej musialam sciagnac laktatorem bo myslalam ze mi piers odpadnie tak mnie strasznie bola :-(

Acha dziewczyny wiem ze moze nie na tym watku ale czy wy jeszcze krwawicie ??????????? bo ja caly czas i tak jakby coraz bardziej i nie wiem czy to normalne ???????????????JAK TO JEST U WAS ?????????

reklama
Dorotko ja już mam takie żółtawe upławy - czasem zdarzy się, że poleci krew ale bardzo mało.
Używam już tylko na dzień wkładek a w nocy jeszcze podpaskę, bo boję się że zabrudzę prześcieradło.

Dorotka ja tez jeszcze krwawie.u nas nie minelo jeszcze nawet 10 dni.czasami mi sie wydaje ze to koniec a pozniej jak poleci to strach sie bac:)wiec jeszcze troche to potrwa.podobno caly olog nawet moze cos sie saczyc:(((

Ja mam czasami taka jasna wydzieline, a czasami krew.... A krwawic mozna nawet 6 tyg. Dorotko u Ciebie to dopiero tydzien, nie masz sie czym martwic!!

reklama
Dokładnie tak jak Martynka napisała.
Wszystko tam w środku musi się ładnie zagoić po łożysku - bo to duża rana.

Najważniejsze to utrzymywać higienę i po każdym korzystaniu z toalety się podmywać - przynajmniej tak jest w moim przypadku, bo miałam nacinane krocze.

Do góry