reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

Ja kapustę kisozną też jadłam. Straszną miałam ochotę, jak tylko ją zobaczyłam to wiedziałam, że będzie moja!

reklama
Śledzie uwielbiam, a na bigos poznański to Cię zaproszę i juz nigdy nie powiesz, że nie lubisz, bo to rarytas!!!!!

nasz bigos robi się z 4 rodzajów mięsa głównie dziczyzny, dwóch rodzajów kapusty, dzikiej ilości pomidorów, suszonych śliwek rodzinek, cebulki, czosnku, majeranku powideł śliwkowych, suchej kiełbaski, gotuje się go 4 dni i zużywa do tego całą butelkę dobrego wytrawnego, czerwonego wina!o matko jak mam chęć!!

Dziewczynki ja do tej pory jadłam prawie wszystko a tu grom z jasnego nieba SKAZA BIAŁKOWA i koniec trzeba przejśc na ostra diete i o bigosiku moge pomarzyć :( :(

Magdozłodzi a czemu z bigosiku musisz zrezygnowac??? Przeciez tam nei ma mleka. MOja Iga tez ma skaze i ja nie jem nic co zawiera mleko takze generalnie dolina, ale bigosik jest dozwolony o ile kapucha nie spowoduje wzdec u dziecka.

reklama
Skaza to alergia i niemoge oprócz nabiału jeśc min: kwasnych rzeczy,ryb,kurczaka,miesa krowiego(wołowina,cielecina),pomidorów,cytrusów :( :(

Do góry