Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie zostawila 30ml,ale dobre i to. ;-) Chyba zobaczyla,ze Mamusia ma lezki w oczkach,ze Jej Corcia jesc nie chce,no i moze dotarlo do Niej to,co mowilam... Ze jak bedzie duzo jesc,to szybko urosnie i w przyszlym roku,jak spadnie sniezek,to pojdziemy na saneczki.

Wiadomo,ze nie jakas mocno przyprawiona,no,ale jednak.
;-) I nic mi nie jest.
A kobita ze mnie,ze hej!

A mi Anielka coś tak delikatnie pokasłuje, ale nie ma temperatury. No i ma straszne wypieki.... kurcze, któras z Was pisała coś o wypiekach, że to obiaw zapalenia oskrzeli
Oliwia nie macha tylko wrecz wali glowka w jedna i druga strone. Glownie jak zasypia, ale rowniez w trakcie snu czy jak sie przebudza. I wcale sie tym nie martwie, mnie to jedynie denerwuje bo gdy juz prawie zasypie, to porusza to glowa i nieraz sie przez to budzi:-(
Wogole pani doktor powiedziala nam ze jest bardzo ruchliwa a z rozwojem fizycznym to jest podobno o iwlee do przodu
:-) Super,ze Adas zdrowieje. :-) Co do jedzonka Zuzi,to po tym rozwodnionym rosolku nic Jej nie bylo.
Kupka taka,jak zawsze,nic Jej nie bolalo,a i nie ma zadnej krosteczki po tym jedzonku.
Dzis dostala to samo - cale szczescie,ze cos tam zawsze zje. ;-) Mam nadzieje,ze apetyt Jej powroci,eh...