Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Romek dostał zupki marchwiowej z warzywami i nie robi kupy już 3 dni - daję mu soczek jabłkowo-winogronowy, wkładam termometr do tyłka i nic. Tylko puszcza bąki... Strasznie się martwię...
!! Nic nie pomaga, ani woda, ani termometr...Pani dr na poczatku grudnia mowila aby dawac mu soczki, ale on nic nie chce pic, po wielkich trudach uda mi sie podac mu okolo 50 ml w ciagu dnia
jakiegos soczku lub wody. Jako tako dziala soczek z gotowanych buraczkow.
(choc w koscu nie ma zmian, ale stwierdzila, ze poczatki moga juz byc we krwi) i kazala zwiekszyc dawke do 4 kropli przez 4 dni, potem do 3 kropli przez 4 dni, potem do 2 kropli az pozniej wrocic do 1, i zapisala nam masaz Shall´a(jesli dobrze zrozumialam), i w srode mamy isc do przychodni aby sie go nauczyc.Powiedziala, ze problemy Maciusia moga wynikac z jego zbyt szybkiego wzrostu!Bo stwierdzila, ze bardzo duuuzo urosl od urodzenia!19 marca mamy przyjsc na kontrole! Na szczescie Macius robi postepy ruchowe
, tyle, ze pozniej niz rowiesnicy:-(Och, to wszystko jest bardzo smutne...Z jednej strony ciesze sie, ze to nic powazniejszego, ale z drugie strony bardzo sie martwie problemami Maciusia, bo jak kazda mama, chcilabym, aby wszystko bylo jak najlepiej!
Wiem, ze inne mamy maja wieksze, powazniejsze problemy ze swoimi pociechami, ale wiesz jak to jest, kazdy chce jak najlepiej dla swojego malenstwa, i jak cos jest nie tak to sie martwi
Mam nadzieje, ze to naprawde jest tylko wieksze zapotrzebowanie na wit D spowodowane szybkim wzrostem Maciejka, i ze dodatkowa porcja witaminki i masaz spowoduja, ze wszystko bedzie jak trzeba
i to opoznienie minie, bo Macius jest niecierpliwy, i juz by chcial siadac, a jest na to za slaby:-( i jest z wieloma rzeczami w tyle do rowiesnikow, a zadna mama tego nie lubi;-)Marrtruda Natalka też miała problem z kupkami, nie pomagało jej nic tylko czopki ale nie chciałam przesadzać, lekarka przepisała namDEBRIDATT i wszystko wróciło do normy czyli conajmniej 2 kupy na dzień:-). Bardzo mnie to cieszy bo nie mogłam patrzeć jak się męczy.Romek dostał zupki marchwiowej z warzywami i nie robi kupy już 3 dni - daję mu soczek jabłkowo-winogronowy, wkładam termometr do tyłka i nic. Tylko puszcza bąki... Strasznie się martwię...

. We wtorek, 20go jedziemy jeszcze tylko na usg glowki i mysle, ze tam bedzie wszystko ok, i mam nadzieje, ze juz wystarczy tych wizyt u roznych lekarzy! Kurcze, chcialabym tylko, aby zalatwial sie czesciej, a nie raz na 3 dni:-(Jak bedziemy u naszego pedriatry to musze sie go spytac o ten lek, co Cudek pisze:-), moze pomoze:-)