Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutko jak ty dawałaś Zuzi ten Nasivin?? Bo Adasia kropiła bezpośrednio do nosa a ty?????? Ja juz nie wiem jak on mi powiedział, ale wydaje mi sie że jak się zakropi no nosa to to spłynie do gardła i co??
bo mi pediatra przepisał Cebion w kropelkach.Podaje 2 krople,są o smaku pomaranczowym.byłam z Frankiem u dermatologa-alergologa.. okazuje się , że ta jego ciemienucha i wypryski to jednak alergia i łojotokowe zapalenie skkóry.. zakazała używac oliwki , smarowac mam go tylko maścią robioną ( bialą) no i przejść na restrykcyjną dietę.. do tego mam azakaz wprowadzania Frankowi nowych pokarmów dopóki nie zgadniemy na co ma alergię.. a ja co dwa tygodnie moge sobie wprowadzić coś nowego do diety... zwariuję chyba.. w takim tempie to ja do wiosny nie zacznę jeść normalnego jedzenia..Mi lekarka żadnych witamin nie dała, ale ja biorę więc moze nie będę przesadzać, bo co za dużo to niezdrowo;-)