• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziś udał nam się spacer. Adaś popłakał z 15 minut a potem zasnał na rękach. Szybko włożyłam go do wózka i 1,5 godzinki spacerowaliśmy. Zobaczymy jak będzie jutro:confused:

A my dziś bylismy u rehabilitantki, no i potwierdziła Anielka ma asymetrie ułożeniową :-( czyli nie prawidłowe napięcie mięśniowe... no i teraz wszystko stanęło na głowie, musimy ja całkiem inaczej pielęgnować... Czeka nas jeszcze USG główki a w przyszły piątek znów na rehabilitację.
Agamamaani czy Ty byłaś zadowolona z usg w tym medicowerze? Bo nas i tak czeka prywatnie a chciałabym isc w dobre miejsce, nie do jakiegoś patałacha. Czy możesz mi ewentualnie przesłać jakiś tel i nazwisko lekarza? może byc na mail albo na priv jak wolisz. Cholera jestem załamana :-(

Mju.. coś ta rehabilitantka namiseszała.. Franek też ma asymetrię ułożeniową ( ułożenie odgięciowe) i to z napięciem mięśniowym nic nie ma wspólnego.. po prostu jeszcze nie wykształcił prawidłowo mięśni z drugiej strony!

z USG byłam zadowolona, choć trwało dosc krótko i pani dr w bardzo delikatny sposób przekazała nienajlepszą wiadomość ( o tym zaokrąglonym rogu komorowym w mózgu) .. byłam u dr Magdaleny Jakubczak- Morawskiej w Medicover na Domaniewskiej... ona też robiła Frankowi USG bioderek.. miła lekarka i wygląda na fachową..
a tel. do Medicover to 22 9596
jeżeli chodzi o neurlolga to byłam u DR jOANNY sTRZELECKIEJ.. też w medicover.. ja wogóle mam wykupiony abonament w medicover dla siebie i dla dzieci więc do wzystkich lakarzy tam chodzę.. nie narzekam.. choć nie wszyscy sa super to większości ufam..

Mam pytanie. Jak podajecie swoim maluchom Cebion Multi? Nasza pediatra kazała podawać witaminy bezpośrednio na język bo wtedy jest pewność, że dziecko dostało całą dawkę. No i z wit. D3 nie ma problemu dostaje ją rano bo lepiej się wchłania przy dziennym świetle a Cebion zawsze po kąpieli no ale on jest niesmaczny i Filip wzdryga się, robi łeeeee.... i robi taką minkę:

reklama
AGA, MJU, jesteśmy z wami, oby wszystko było ok z maluchami, co też za paskudztwa chodzą po świecie!!! fuj!!!!! DUZE CAŁUSKI OD LEONKA DLA ANIELKI I FRANUSIA! ;-) a to paskudztwo jakoś sie objawia samo, czy to wyszło na usg??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry