Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko, ze nie na kazdego bobasa działa woda, Leonkowi one nie pomagała, a czopek to juz raczej kazdemu maluchowi pomoże ;-)

az sie boje wyjsc z Dorotka na spacer. dopiero wczoraj odstawilam ten antybiotyk Klacid. piszecie, ze wasze dzieci nie moga zrobic kupki? dajcie im Klacid
Dorotka robi kupki po 4 razy dziennie, rzadkie i dziwnie pachna, lekami. w wiadomosciach mowili tez, ze w "normalnych" krajach dzieciom i doroslym robi sie testy, czy sa zarazone wirusem czy bakteria. i okazalo sie, ze lekarze zaczeli przepisywac o 50% antybiotykow mniej, bo jak wiadomo na wirusy one nie dzialaja. mam nadzieje, ze lekarka trafila z tym antybiotykiem o ze moja mala po tych meczarniach juz bedzie zdrowa.
Oliwce juz sie polepszylo, wczoraj wieczorem zaczela juz normalnie jesc bo wrocil Jej apetyt. Kupki tez robi juz dzisiaj ladne, po 3 razy na dobe czyli Jej standard
Mamy jeszcze troche trudnosci z zasypianiem bo nauczyla sie przez ten tydzien na rekach(innej opcji niestety nie bylo) ale wczoraj jak zasnela to spala11 godzin w spokoju, juzjeszcze wita bez pobudek. Dajemy JEj minki i wycofalismy inne jedzonko, oprocz mleka i soczku raz dziennie 60ml. Nie chce meczyc Jej jelitek. Ale widze ze dziecko zdrowieje mi w oczach
:-)
a nie dawalam JEj wlasciwie nic, tzn dgy zaczal sie nasz problem to odstawilam Małej kaszke, deserki i wszystko oprocz mleka, no i caly czas dostawala duzo do picia, zreszta wtedy sama sie domagala, jedyna hcemia jaka Jej podalam byl lek przeciwbolowy IBUFEN, bo lekrka powiedziala ze mozna podawac go dziecku od 3 miesiaca (mimo ze na opakowaniu pusze od 6) 2 razy dziennie po 25ml. ALe my dalismy to Oliwce tylko raz. ALe polecam bo gdyby faktycznie cos bolalo dzieciaczki to jest to bardzo dobre, przynajmniej zmniejszy cierpienie naszych pociech