Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ona nie plakala, Ona sie darla przez ponad dwie godziny non stop, az sie krztusila :-( W koncu zebralismy i pojechalismy wieczorem na prywatna wizyte do znajomej lekarki (bo bylismy u mojejj maamy). I Oliwka prawdopowdobnie ma cos z jelitkami. Wogole to nas opieprzyla za te diete ze taks zybko, powiedziala ze nie powinna dostawac nawet soczku gdzies do 4,5 miesiaca, tylko mleko
:-( a przeciez ja wprowadzilam inne produkty po tym jak polecila mi to lekarka, eh... Wogole nie nadaje sie na matke, wykonczylabym swoje dzieciatko.Mała nie umiala sie zalatwic i miala straszny bol brzuszka. A dzis ma wrecz biegunke. Z jednej skrajnosci w druga
DO tego nei chce za bardzo jesc. Na szczescie dzisiaj juz sie smieje ale caly czas domaga sie uwagi ze nawet nie moge sobie pier...
Juz nie mam sil. Mamy tez zrobic profilaktycznie badanie moczu.