Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje ze w koncu przejdzie Jej ten katarek calkowicie.Używamy tego samego od początku i nic takiego nie było. Chociaż mogło się zdarzyć, że źle wypłukałam.:-(Mamamarcela a może to na proszek uczulenie?
, a w nocy mogłabym nic nie robic tylko siedziec przy niej i jej uszy poprawiać bo przy każdym skręcie głowy je sobie zawija-masakra!
Więc ją pokleiłam, zobaczymy czy to coś da, w ciągu dnia chodziła z zaklejonymi i w trakcie dziennych drzemek jej się nie podwijały to mam nadzieję, że w nocy też z uszami będzie o.k.;-) :-) Mój mąż twierdzi, że te jej uszy to jest jakaś moja obsesja i się czepiam, ale czy to źle, że chcę miec ładne dziecko?
,ale skoro Ona praktycznie całą noc śpi mi z podwiniętymi uszami, to nie ma się co dziwić!
A co do włosków, to nie obawiaj się nie powyrywam jej bo odklejam plaster na oliwkę, czyli właściwie sam odchodzi;-) :-) A biedna to Ona będzie jak jej tych uszolów nie dopilnuję!