Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anila ale super i jak słodko śpi :-) phelania super masz dzieciaczki pola chłopcy śliczni i ty też Felidae braciszkowie boscy :-) Nef jaki silny, śliczny chłopczyk:-) Anka super zdjęcia:-) czekolada no, no rośnie mały fan motoryzacji;-) Kruczka jak słodziachno:-)
Bombek Adaś faktycznie wymiata, taki duży :-) lilonka och jak słodko podwójnie słodko
magda no jak mi dobrze tak fajnie podziwiać świat;-) satyna śliczne dziewczynki i jak słodko śpią:-) moncia Hubercik i te minki booosko ;-) pscółka he ale uśmiech super izik no jaka gwiazda Anezram piękna księżniczka:-)
Bishopka Hania śliczna mała modelka :-)
i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam bo wszystkie nasze dzieciaczki śliczne, silne i najwspanialsze na świecie:-)
Słodkie, wiosna, uwielbiam artystyczne zdjęcia dzieciątek. Mój szwagier zajmuje się zawodowo fotografią, ale czasu na pykanie "chrześniakowi" zdjęć nie ma... Mam tylko kilka jego zdjęć, ale je uwielbiam!!!!
Fel - sesja przy okazji chrzcin, narobiłam sporo śmiesznych zdjęć
anka - oj, wpłyń na szwagra (zabierz mu siostrę na noc :-)) bo dzieciaczki tak szybko rosną. Ja już teraz porównuję fotki z pierwszych dni i przypominam sobie jaka malutka była ta moja córcia 2, 3 m-ce temu.
Teraz jestem zawalona robotą, ale za jakieś 3 tygodnie też planuję zrobić małej sesję, tylko że teraz to sama w domu pokombinuję.