reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
na pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dziewczyny od rana jem jak świnia :-[ nie mogę przestać cały czas pól godziny po jedzeniu burczy mi w brzuchu i kiszki mi grają marsza z głodu :( ::)

na śńiadanie 3 bułki z masłem wędliną i pomidorem + herbata
II śniadanie 3 bułki z serem papryką i 500 ml kakao
jabłko banan winogrona
zupa pomidorowa z makaronem, gulasz drobiowy z pieczarkami + ziemniaki+ buraczki + litr kopotu
deser Snieżka z galaretką i owocami i z czekoladą
kanapka z dżemem
tost z szynką serem keczupem sałtą i pomidorem + keczup herbata
jabłko
banan
kanapka z serkiem almette

ja jaetem głodna co mi jest????????????????????????????????????????

widzę,że jestem jedyną wetetarianką wsród marcowych mamusiek....jak na razie moje natchnienie to:jarzynowa,jarzynowa i jeszcze raz jarzynowa :D

Ja, też bez zmian, zjadam wszystko. Wczoraj na kolację zjadłam śledzia w occie, marynowane cebulki i dwa jajka sadzone. Było pyszne. :) Dzisiaj jeszcze nie wiem, ale już jestem po dwóch śniadaniach. 6.40 - pól litra jogurtu do picia i wafle podpłomykowe, a o 9.00 już w pracy. Duża długa grachamka prosto z piekarni na przeciwko, z masłem i pomidorem.
Dużo jem, ale mam taką zasadę, że po 20.00 już nic nie jem. Nie powiem, czasem jak się kładę później to czuję głód, ale tak sobie postanowiłam, tak też robiłam przy Jacku. A Wy macie jakieś zasady?

Kochana, zasady zasadami, jeść trzeba ;) Moje dziecko strasznie dopomina się jedzenia. Jem co 2 godziny. jak już nie mam pomysłu co wciągnąć na ruszt, to wciągam jabłka. Kilogram dziennie. To będzie jabłkowy Stworek ;D

reklama
no to chyba mam problem bo od wczoraj jem dosłownie co pół godziny cały czas muszę coś jeść a i tak czuję się głodna. tyl e że od dzisiaj staram się nie tyle pieczywa itd. zjadłam musli z jogurtem na śniedanie później jkanapkę pełnoziarnistą z grahamką i szynką a teraz co pół godziny jem albo jabłko albo pomidora i wlewam w siebie wodę litrami :-[

Do góry