Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No mojemu dogowi to chyba serce pęknie do tej pory to miał legowisko przy naszym łóżku w sypialni a teraz... jakiś mały alien mu zajmie miejsce. Obawiam się ze może mu sie to niespodobać. No a że stary jest toi wiadomo NIEREFORMOWALNY.
Oj, a moze Was zaskoczy i bedzie dzielnie pilnowal Malenstwa? Moja ciocia miala pieska, i jak urodzil sie dzidzius to piesek lezal przy lozeczku i patrzyl podejrzliwe na kazdego, kto tam podchodzil. A sunia miala wtedy 14 lat..
Zobaczysz pies sie przyzwyczai.Z psami lepiej niż z kotami.Psowi nie przyjdzie na mysl żeby wskoczyć do wyrka dzidziusiowi i ogrzać go swoim futerkiem....
Hi hi Kaja dzięki Bogu bo waży 35kg :laugh:
Elpis dzięki temu co napisałas zobaczyłam swiatełko w tunelu. Ale jednego jestem pewna, że będę musiałą sobie chyba stopery do uszu kupić, bo bankowo będzie szczekał kiedy dziecko zacznie płakać.
Ja tze sie boje o swojego Witka bo moj kotek jeszcze jest mlody i straaaaaasznie bryka.Nie wiem co to bedzie i jak nie zmadrzeje to chyba sie zamienimy z tesciowa na kotki a psy podobno zwykle wlasnie pilnuja dzidzi
ech to kociaki... wczoraj mi sie tu jakas parka "marcowała" pod oknami... az sie obudzilam, co mi nigdy nie przeszkadzalo... widac organizm zaczyna sie przyzwyczajac do czujnego snu )) Nota bene te koty placza jak dzieci
Mój to straszny zazdrośnik, kiedyś przyszła do mnie kuzynka z małym dzieckiem to psiak nie pozwolil Krzyskowi małego wziąc na ręce tak bardzo szczekał i doskakiwał (pies jest męża ja się przyplątałam później ). Ale mam nadzieję, że jak będzie "swoje" to będzie się poczuwał do obowiązku
Nasz tez byl zazdrosny jak moja mama brala czyjegos dzidziusia na rece (a mama jest jego "panią") Ciekawe jak zareaguje jak przyjedziemy z naszym Juniorem Ale nasz piesek to jamnik - a jamniki sa dobre dla dzieci