Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ok uciekam wkocu wekeed i wolne az do poniedzialku,ale odpoczne,jutro mamy urodzinki wiec impreza,potem moze jakas wycieczka poza miasto,zobaczymy.Zycze wam udanego WEKEENDU duzo slonca i usmiechu na twarzy i owocnych staran ZAFASOLKOWANIA ;D ;D ;DPozdrawiam goraco ;D
wiem jestem caly czas usmiechnieta!!! A dzis to nawet mezus i tato powiedzieli ze mam strasznie dziwne nerwy!hehe i sama niewiem czy to dobrze czy zle ze robie sie taka humorzasta
Ale wiesz sama zaczyna mnie to juz troszke draznic dzis to sie wrecz nie poznawalam...taka sie za psem wydzieralam i co chwile to co chwile tamto... :-[
My chcemy dwoje dzieci jedno już mamy pięcioletnią dziewusie a teraz staramy sie o drugie-najlepiej chłopczyka- ale najważniejsze aby było zdrowe jak rybka ;D