reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DZIECI:1,2,3,4?

N agga-życzę Ci z całego serduszka tej upragnionej dwójki    ;D ja też mam nadzieje ,że w końcu doczekam się drugiego bobaska  :)

reklama
czasami myślę, ze cieszyłabym sie tez jakby mi się teraz urodziły bliźniaki - chłopiec i dziewczynka.. bo ja bym chciała jesczez jedną córcię, a mąż synka.. wiec takie bliźniaki by nas oboje uceszyły .. ba.. tylko jak to zrobić :D

Ja odkąd zaczęłam marzyć o dzieciach chciałam mieć czwórkę dzieci, sama jestem z trójki rodzeństwa i wiem że to nie zawsze było dobre bo jak się robiły obozy to zawsze jedno dziecko było samo przeciwko dwójce :( . Czwórka dzieci kojarzy mi się z wielką miłością i wsparciem w rodzinie.

Na razie jednak nasze możliwości mieszkaniowo finansowe pozwolą tylko na dwójeczkę, ale jeśli się coś zmieni to nie zawaham się dalej powiększać rodzinkę :)

Piękne plany....

My, gdyby udało sie nam dorobic domku to prawdopodobnie zdecydowalibysmy sie na 3 dziecko, oczywiscie pod warunkiem, ze dom nie zabralby nam ostatniego grosza ;D

Oj masz racje mi sie marzy trojka,ale zobaczymy na ile pozwola finanse,moze z czasem bedzie coraz lepiej,choc wydatkow przy dzieciach jest duzo ;),ale damy rade,tylko potem trzeba myslec o wiekszym mieszkanku,oj tych przeprowadzek czasmi mam dosc,tyle pakpowania :(,niestey czeka mnie w listopadzie przeprowadzka,mam nadziej,ze szybko czas zleci,w sumie ciesze sie nowe mieszkanko,moze i nowa fasolka,oj milo by bylo :Dpozdrawim

Ja marzę o min dwójce..a jak wszystko się ułozy..zamieszkamy w domku..i faktycznie-zostana jeszcze jakieś pieniądze;):):)..to oboje z mezem marzymy o trójce bobasków;)

reklama
Znowu tu dziś spokój ..cisza...a ja tak z dosku w wolnych chcilach..ech dzuiewczęta-dosć mizgania sie;)..-żarcik..ja też zaraz zmykam.. ::)

Do góry