Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My chcielibyśmy dwójkę-chłopca i dziewczynkę.
Ale ja osobiście uważam że im więcej tym weselej jeżeli byłoby nas na to stać- chodzi o sprawy materialne-mogłabym mieć 4! Ale na to się nie zapowiada... a nie chciałabym żeby dzieci byly głodne, czy nie mogłabym kupić czegoś co bardzo by chciały lub potrzebowały...
Izabelko-strasznie Ci zazdroszczę-bo wiem ,że to cudowne uczucie i nie mogę się doczekać kiedy ja to znowu poczuję -życzę Tobie i Twojemu maleństwu duuużo zdrówka i samych radosnych pięknych dni ;D
Witaj Izabelko!!Tez widze ze juz 15 tydzien i ciesze sie ze wszystko wpozadku!!Ja juz niemoge sie doczekac kiedy poczuje pierwsze ruchy!!To musi byc cos niesamowitego!!
Izabelka tez czytalam o czkawce i fakt to tez jest fajne!!takie kolysanie w brzuszku!!
Elzbietko kochana!!No niby mam teraz blizej ale wiesz jak to jest ze mna mimo iz minely najgorsze dni to ja nadal bardzo bardzo sie boje!!