Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

ale obiecuję, że postaram się poprawić
Tyle już masz zajęć a jednak ciągle nie boisz się podjąć nowych wyzwań! Jak ty to robisz???!!! Ja ostatnio znów rozczulam się nad swoim nie do końca dobrze wybranym zawodem, ale nie mam odwagi żeby zostawić wszystko i rozpocząć studia na nowo ale jak tak czytam o poczynaniach As i o ile dobrze pamiętam to Atfk też coś tam w swoim życiu zawodowo zmieniała to naprawdę zazdroszczę takiego zacięcia, determinacji

i ciagle o tym gada!!!
hmmm i sama nie wiem co o tym myśleć czy to tylko ot tak palnął czy na prawdę??(mój mężuś grał na gitarze elektrycznej
,teraz juz mniej choć cały sprzęt jest;-) i zawsze marzył o perkusji...teraz moze jego klonik ma takie same zamiłowanie.sama nie wiem

(nie ma jakis dofinansowań??),ale czego sie nie robi dla naszych pociech!!

egzaminy w czerwcu-teraz w maju próbne ehhhhhhh poczułam sie jak przed maturą!!
My właśnie ostatnio przechodzimy ciężki okres buntu na szkołę. Chyba trochę za wcześnie?;-) Jest już lepiej ale mieliśmy ostre przeprawy z naszym Kubusiem i wieeeele długich rozmów z nauczycielami!
Początkowo chodził na tenis ale przestało mu to sprawiać przyjemność:-( Teraz godzinami ujeżdża po osiedlu na rowerze! Dobre i to;-)

Witaj.witajcie, mam pytanie do mamusiek dzieciaczków z 2002 roku czy wasze pociechy tez mają kłopoty z czytaniem? Bo moja córa ma i to spore ,duka literka po literce i zanim doczyta do ostatniej to już pierwszej nie pamieta . Codzien ją maltretuje tym czytaniem ale jakos cięzko nam to idzie, ciekawa jestem jak z Waszymi maluchami jest .

:-):-)