reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Stawiam kawkę która się pisze?

Nadrabiam .........

Doris a u Was przedszkole płatne? no 2,5 h to malo nie martw się na pewno Dawidkowi się spodoba....;-)a blisko masz?
Przykro mi z powodu firmy...:-(a ubezpieczona byla?
350 km od domu:szok::szok::szok: jejku ale macie teraz przerąbane szukaja cos bliżej ....tzn lokum czy musza tak dojeżdzać?
Wybacz za ciekawosc ale jakiego rodzaju to jest firma? tzn czym sie zajmują?
No i jeszcze te choróbska....oj Doris zwalio się na Ciebie:-( a tam nic na pleśniawki nie ma?
aaaaaa ten nałóg ebayowy to nadal u Ciebie trwa????? tylko
ogladasz czy tez kupujesz????? przyznaj się :-D

ATFK pytałaś o wiązanie butów...więc Wiki niby umie choć srednio ma jak to cwiczyc bo wszystkie buty na suwaki czy przylepce :-D:-D:-D
Brawo dla Filipa za naukę;-) wiązania butów

Monia dobrze ze u Was juz po wirusie.......
No ale się zawzięłaś z tym językiem:-) super podziwiam Cie!!!!!!!!! i trzymam kciuki za majowy egzamin na bank sobie poradzisz;-)
Wstawiaj foteczki swoich dziel torcikowych.....:tak:a duzo pieczesz np w tygodniu? to tak miedzy znajomymi czy masz jakąś reklamę?
No i Patrycja juz niedługo komunia.......no a nasze dzieciaczki za rok.....to u Was w sobotę? coś chyba kiedys wspominalaś......u nas psiapsiólka Wiki mojej ma 23 maja .........u nas za rok 15 maja....juz termin podali.........
Napisz jak przygotowania?
Bierzmowania wygląda tam tak samo jak w Polsce?

Asiulka no i jak Emilek? juz ustaliliście jakis termin w szpitalu?...doczytalam ze na 20 kwietnia w poradni...:baffled:
a od czego ta przepuklina mu się zrobila?:-( Trzymamy kciuki....jak tylko bedziesz mogla dawaj cynka co u Was

Justa dzięki za życzenia swiąteczne co u Was??//

Asik co u WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????

Dostałam zlecenie na badania dla Wiki.....skarżyła się dziś ze biega do toalety a siku nie moze zrobić....myślę ze chyba pęcherz....bo wczoraj tez narzekała na ból brzuszka.....

Oby to nic poważnego....:baffled:idę zaraz po nią do szkoły i ja się uda to moze zrobimy te badania jeszcze dzis....

reklama
Hej laski
Witam się z kawusią
U nas w miarę w porządku.
Już nie mam sił do Emila ,z tym upilnowaniem go bardzo ciężko jest.
Bo on to mały siłacz i kaskaderek,i ciężko mu wytłumaczyć że nie może nosić swojej ukochanej koparki.
Jak mu zabraniam czegoś dźwigać,to zaraz jest ryk,bo to płaczem nie można nazwać.
I tak źle i tak nie dobrze.
Nie wiem jak wytrwamy do terminu operacji.
Chyba będę musiała go powiązać:-D:-D:-D.
Maciuś ma dziś wolne bo 6 klasy piszą egzamin,i dzieci mają wolne.
Dopiero śpioch przed chwilką się obudził,ale jeszcze leży w łóżeczko i przeciąga się.Emilek też dziś długo pospał wstał przed 9 a ,usnął po 20.

Miłego dnia .

Witam wczoraj byliśmy na komisji orzeczniczej.
Co do komisji to w sumie oki,ale Kuba dał czadu.
Nie będę opisywać po kolei ,tylko napiszę o jego wybrykach.
W ciągu 10 minut siedzenia na korytarzu biegał jak szalony,leżał na podłodze i wił się jak waż,jak mu facet uwagę zwrócił ,żeby się podniósł to go skopał,facet zaczął na niego wrzeszczeć i się zaczęło.
Wystartował ,ze mu trzeba kilku klapów na dupę to zrozumie i chciał go podniesc zanim ja zareagowałam.Nie zdążył Kuby ruszyć ,bo już się za kolano trzymał.Kuba go zdążył chyba z 5 razy kopnac piszcząc przy tym okrutnie na całe gardło.
Uspokoiłam go jakoś i posadziłam na kolanach trzymając w mocnym uścisku wyciszającym.
Nie miał co zrobić to zaczął mnie głową w buzię walić.
Dostałam ze 3 razy,zanim go opanował.
W gabinecie nie usiedział nawet sekundy,uciekł mi 3 razy w ciągu 10 minut.skakał po stole,pod stołem,biegał z krzesełkiem,nie dał zbadać na koniec nie chciał wyjść.
Umęczył mnie straszcie.
Wpadł w jakiś ciąg autystyczny,z którego nie mogłam go wcale wyrwać.
Uspokoił się dopiero w aucie jak usnął.
Wróciliśmy do domu i znów poszedł spać .
Spał prawie 3 godziny,tak się zmęczył tym szaleniem na komisji.
a_holycrap.gif

Uciekam,bo wypracowanie z 9 wierszy mam do napisania na sobotę
a_holycrap.gif
a_holycrap.gif
yellow_evil.gif
yellow_evil.gif
yellow_evil.gif

pozdrawiam Was

Czesc poswiatecznie:-)

U nas chyba wiosna wkoncu zawitala:-Dswieta tak zimno i wietrznie bylo:-(brrrrrrrr..........Bylismy na spacerze to wytrzymalismy tylko 30 minut:sorry:i ucieklismy:eek:
A dzisiaj wkoncu sloneczko:-)

AS-oj macie z Tym waszym synkiem:-(a niektorzy tego nierozumieja,jak ten facet ....:szok:

PAULA-u nas jest przedszkole platne i to strasznie duzo kosztuje bo godzina 5funtow:szok:ale jak sie pracuje to zwraca urzad jakas tam czesc:tak:a David pojdzie to takiego przedszkola,ktore jest przy szkole i jest bezplatne,ale tylko 2,5 godziny,ale zawsze to dobre:tak:
A J dojezdza do pracy,nie szka innej bo tutaj ma nawet niezla wyplate, no i niewiadomo czy by znalazl za takie pieniadze cos innego:sorry:A ubezpieczona byla,zatrudniaja 700 ludzi wiec musial byc ubezpieczona:rofl2:
A zaklad J zatrudnia sie sprowadzaniem wedlin z Pl i tam oni pakuja i rozprowadzaja do sklepow sieciowych:-)
A na plesniawki dostal masc ale to jednak tak odrazu nie przechodzi:-(
I jak udalo Ci sie zrobic te badania dzisiaj?/kiedy wynik??
Ja jutro tez sie wybieram do lekarza,bo kurde wkoncu juz jestem w srednim wieku:-Da mi na twarzy wyskakuje tradzik jak u nastolatki:szok:juz mi wstyd wychodzic z domu:eek:

AHA a ebayu obserwuje i jak jest cos taniego i fajnego to kupuje :))

No wlasnie za rok dzieciaczki do komunii,a macie jakies pomysly na prezent??bo ja nie wiem co by tu kupic,bo juz wszystko te dzieci maja:crazy:

Doris jak Ci wypryski wyskakują to ogranicz cukieri białko zwierzęce do minimum w każdej postaci.
Za kilka tygodni śladów nie będzie.:tak::-):-)

Witam i ja!!
co dobrego kobietki???

doris78
ja póki co nawet nie myślę o Komunii:szok::szok::szok: ale w gruncie rzeczy dobrze by było powoli zacząć myśleć...zleci i to migiem !!ehhh niedawno zaczynali pierwszą klasę a tu proszę tylko patrzeć jak ja skończą:rofl2::rofl2::rofl2:!!
co do prezentów to nie wiem bo faktycznie jest problem bo te nasze dzieciaczki tak wiele mają..

As 76
i jak tam na tej komisji?do czego ona Wam potrzebna!?
a swoją drogą to ja bym temu facetowi w łeb dała:laugh2:!!!
musisz mieć dużo siły kochana żeby "dorównać" energią swojemu synkowi!!
jestem pełna podziwu!!

asiulka271
no Emilek zapewne jak każde dzieciatko nie znosi zakazów!!ehh już kwiecień to tylko patrzec i zleci Wam czas do wizyty!!

Paula 13
co do tego wiązania butków to my tez zawsze dla ułatwienia kupujemy rzepy albo z suwakiem-no ale zmotywował sie bo dostał od cioci takie czadowe trampki....i proszę!!

no a poza tym kobietki to mój syneczek-oaza spokoju ostatnimi czasy przeżywa kolejny nalot dziwnych nastrojów i buntów:cool::szok:....rece opadają chwilami!!

Czesc:-)
A ja wkoncu dzisiaj nie poszlam do lekarza,za pozno wstalam i sie nie zarejestowalam:no:

AS- a jakie slodkosci masz na mysli?/czekolade,czy jakies zelki i gumy i itp. Bo ja w sumie malo slodyczy jem:rofl2:czekolade albo jakis baton to sporadycznie jem:eek:

AFTK-no wlasnie ja juz teraz zaczelam myslec,zeby potem byle czego nie kupic:no:no i mam wielki problem:sorry:
Ja tez ide na latwizne i kupuje buty na rzepy :zawstydzona/y:
U nas tez sa czasem dni jakiegos buntu,ostatnio to nawet zaczelam mu jego cenne autobusy zabierac,za zle zachowanie i nawet pomoga bo juz dawno sie nie klocil i nie pyskowal

A my jutro z siostra mamy zamiar przywitac wiosne na calego i robimy grilla :tak:

Doris każdy cukier ,który dostaje się do organizmu.
Nawet słodkie owoce ,miód i słodkie mleko też zawiera cukier.
Nie wspomnę o napojach i sokach słodzonych słodzikami.
Ech dużo tego.

reklama
Do góry