Paula 13
mama Wiki i Tati
Stawiam kawkę która się pisze?
Nadrabiam .........
Doris a u Was przedszkole płatne? no 2,5 h to malo nie martw się na pewno Dawidkowi się spodoba....;-)a blisko masz?
Przykro mi z powodu firmy...:-(a ubezpieczona byla?
350 km od domu

jejku ale macie teraz przerąbane szukaja cos bliżej ....tzn lokum czy musza tak dojeżdzać?
Wybacz za ciekawosc ale jakiego rodzaju to jest firma? tzn czym sie zajmują?
No i jeszcze te choróbska....oj Doris zwalio się na Ciebie:-( a tam nic na pleśniawki nie ma?
aaaaaa ten nałóg ebayowy to nadal u Ciebie trwa????? tylko ogladasz czy tez kupujesz????? przyznaj się
ATFK pytałaś o wiązanie butów...więc Wiki niby umie choć srednio ma jak to cwiczyc bo wszystkie buty na suwaki czy przylepce

Brawo dla Filipa za naukę;-) wiązania butów
Monia dobrze ze u Was juz po wirusie.......
No ale się zawzięłaś z tym językiem:-) super podziwiam Cie!!!!!!!!! i trzymam kciuki za majowy egzamin na bank sobie poradzisz;-)
Wstawiaj foteczki swoich dziel torcikowych.....
a duzo pieczesz np w tygodniu? to tak miedzy znajomymi czy masz jakąś reklamę?
No i Patrycja juz niedługo komunia.......no a nasze dzieciaczki za rok.....to u Was w sobotę? coś chyba kiedys wspominalaś......u nas psiapsiólka Wiki mojej ma 23 maja .........u nas za rok 15 maja....juz termin podali.........
Napisz jak przygotowania?
Bierzmowania wygląda tam tak samo jak w Polsce?
Asiulka no i jak Emilek? juz ustaliliście jakis termin w szpitalu?...doczytalam ze na 20 kwietnia w poradni...
a od czego ta przepuklina mu się zrobila?:-( Trzymamy kciuki....jak tylko bedziesz mogla dawaj cynka co u Was
Justa dzięki za życzenia swiąteczne co u Was??//
Asik co u WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????
Dostałam zlecenie na badania dla Wiki.....skarżyła się dziś ze biega do toalety a siku nie moze zrobić....myślę ze chyba pęcherz....bo wczoraj tez narzekała na ból brzuszka.....
Oby to nic poważnego....
idę zaraz po nią do szkoły i ja się uda to moze zrobimy te badania jeszcze dzis....

Nadrabiam .........
Doris a u Was przedszkole płatne? no 2,5 h to malo nie martw się na pewno Dawidkowi się spodoba....;-)a blisko masz?
Przykro mi z powodu firmy...:-(a ubezpieczona byla?
350 km od domu

Wybacz za ciekawosc ale jakiego rodzaju to jest firma? tzn czym sie zajmują?
No i jeszcze te choróbska....oj Doris zwalio się na Ciebie:-( a tam nic na pleśniawki nie ma?
aaaaaa ten nałóg ebayowy to nadal u Ciebie trwa????? tylko ogladasz czy tez kupujesz????? przyznaj się

ATFK pytałaś o wiązanie butów...więc Wiki niby umie choć srednio ma jak to cwiczyc bo wszystkie buty na suwaki czy przylepce

Brawo dla Filipa za naukę;-) wiązania butów
Monia dobrze ze u Was juz po wirusie.......
No ale się zawzięłaś z tym językiem:-) super podziwiam Cie!!!!!!!!! i trzymam kciuki za majowy egzamin na bank sobie poradzisz;-)
Wstawiaj foteczki swoich dziel torcikowych.....

No i Patrycja juz niedługo komunia.......no a nasze dzieciaczki za rok.....to u Was w sobotę? coś chyba kiedys wspominalaś......u nas psiapsiólka Wiki mojej ma 23 maja .........u nas za rok 15 maja....juz termin podali.........
Napisz jak przygotowania?
Bierzmowania wygląda tam tak samo jak w Polsce?
Asiulka no i jak Emilek? juz ustaliliście jakis termin w szpitalu?...doczytalam ze na 20 kwietnia w poradni...

a od czego ta przepuklina mu się zrobila?:-( Trzymamy kciuki....jak tylko bedziesz mogla dawaj cynka co u Was
Justa dzięki za życzenia swiąteczne co u Was??//
Asik co u WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????
Dostałam zlecenie na badania dla Wiki.....skarżyła się dziś ze biega do toalety a siku nie moze zrobić....myślę ze chyba pęcherz....bo wczoraj tez narzekała na ból brzuszka.....
Oby to nic poważnego....