reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

kurcze to faktycznie zimno...:szok:
ja ciepłolubna wiec pewnie bym zamarzła:-D
Kaja origami układa...hihi ta moja artycha:-)- kupiłyśmy kiedys w biedronce na wyprzedaży taką wielką ksiażke z technikmai origami i to był strzał w 10:-D
Filip za pół godziny wróci z reklekcji wiec powoli sie zbieram!
pozdrawiam! zajtrze potem ale tak na dłużej z kawkę od rana to bedę dopiero w srode bo jutro maraton po lekarzach:happy2:

reklama
zapytałąm o fb bo ja tez mam
tam mam duzop zdj (ale widoczne dla znajomych)

jakby co ja nazywam sie Anna Jabłońska(bo niepamietam czy pisałam cos wiecej o sobie..ah ta sklerpza:szok:

Mogę ci na pw wysłać link do mnie na fb jak chcesz, fotek dużo nie mam, ale każdego z mojej rodzinki choć jedno jest ;-)

Jak jeszcze ktoś chce to pisać, bo ja na forum fotek nie wstawiam.

aaa filip z klasówki z matmy odstał 4:tak:
fajowo!!!

Gratulacje :biggrin2:

hej.
U mnie ciężko .
tragedia rodzinna .(*) (*) (*)
Już wszystko wiadomo.
Aga została zamordowana

Straszne, odebrać 2 życia, jak tak można :-(

wiola u nas z angielskim średnio, ale ja i K też orłami nie byliśmy z języków, więc się nie dziwię i cudów nie wymagam, ale do nauki zaganiam ;-)

Basen, cóż u nas odpada ja nie umiem pływać, córa nie może bo chlor, młody za wodę nie przepada chyba, że takiej głębokości co mu ledwo pupkę zakrywa, jedynie K kocha pływać.

Moja córa dzisiaj pierwszy dzień w szkole po feriach, tak się nie mogła doczekać, że 10 minut wcześniej z domu wyszła :-)

witam się!!!
po krótce napisze co u mnie bo musze sie w koncu z łóżka wygrzebać...cos kiepsko sie czuje:-( chyba cos zalapałam!ehh
boli mnie jakby zatok szczękowa,ehh i do tego mam zawroty głowy i oólnie jakas do d...jestem!Mysle ze to jakas infekcja niestety mnie bierze!

wczorajszy maraton nie do konca udany, czesc załatwilismy !Fifi rozpoczął terapie u psychologa...zadowolony i my tez, Kajula po konsultacji u alergologa,ma przewlekle zapalenie bony śluzowej w nosie, alergii :happy2:na szczecie brak wiec póki co doraźnie krople i obserwacja:tak:!Potem mielismy jechac na kontrole tego biodrerka a ze nie mogłam sie dzien wczesniej ani wczoraj dodzwonic to pojechalismy na 'żywioł" bo w koncu kazała na kontrole za 2 tyg przyjechac a tu zonk...nie przyjeła nas:szok::angry::angry::angry:, twierdzi ze ma dobry telefon i tyle , kazała za tydz przyjechac! ku.....:wściekła/y: mozecie sobie wyobrazic jak sie wsciekłam,nastepny tydzien w niepewności czy juz jest ok!nie mamy tu innego ortopedy zeby jechac wiec nawet sie nie odezwałam...szok (oczywiscie to płatna wizyta prywatna...wiec tym bardziej nerw i załamka)

co u Was??

hej
zdrówka dla dzieciaków .
maratonu nie zazdroszczę i porąbanej ortopedy też .
Jak można nie przyjąć dziecka ??? :szok::szok::szok:

Wczoraj byliśmy z dzieciakami na rehabilitacji wodnej ,bo w ramach basenu przysługuje im po 1 zajęciach .
Kuba był zachwycony i lalka też ,ale cena poraża .
120 zł za 30 minut ,więc przy dwójce nie damy rady ...:no:
było by to 1000 zł miesięcznie + dojazdy półtorej godziny w 1 stronę .

Dowiedziałam się ,że niestety obydwoje do fizjoterapii od zaraz ,więc będziemy dalej chodzić na basen .
Karola na nurkowanie i zabawy w grupie z maluszkami jak teraz , a Kubuś z tatą na rekreację i tata go uczy pływać .
Po 8 pobytach na basenie z tatą Kuba pływa strzałką ,zaczyna kraulem ,nurkuje pod wodą ok.minuty ,robi śruby i fikołki pod wodą ,przepływa pod nogami męża ,więc jest bardzo bystry w tym pływaniu .
Jesteśmy z niego mega dumni :tak:
A w soboty muszę zaprosić fizjoterapeutkę do domu .
O kosztach nie myślę ..trudno ....
Wszystkiego dowiem się w najbliższym czasie
jakoś damy radę

To tyle u nas z nowości

hej dziewczynki .
u mnie z dziećmi oki.
Kuba zadowolony ze szkoły .
Karolka nauczyła się chodzić prowadzona za rączki ,a do tej pory podnosiła nóżki do góry :-D:-D

U nas rodzinna tragedia ...Żyć się nie chce ....
Boże dlaczego???
Tu pisać nie mogę za wiele ,ale chodzi o siostrzenicę mojego męża .
Przedwczoraj w wieku 23 lat i w zaawansowanej ciąży odeszła do pana zostawiając 15 miesięcznego synka .
(*) (*) (*)

(*)(*) przykro mi
tez niewiem co napisac:(

Karolek Agnieszki jak dobrze pójdzie to od dziś będzie u dziadków formalnie w rodzinie zastępczej ,a jak temu zwyrodnialcowi odbiorą prawa rodzicielskie to będą chcieli go adoptować .

czyli to jej maż/partner czy były zabił ją?
co sie dzieje

NIECH siostrzenica ODPOCZYWA Z DZIECIATKIEM W POKOJU
[*]
[*]

ZAL i jej z nienarod.maleństwem jak i tego który został bez MAMY

tego zwyropdnialca ZABIC!niech zgnije w wiezieniu!!:angry:

reklama
Witam sie dzisiaj i ja :-D
atfk wygrzej się i zdrowiej, bo zarazków dookoła pełno!!! Co do ortopedy, aż mi sie w głowie nie mieści, zwłaszcza, ze to prywatna wizyta i wie, że nie jesteś ze Szczecina :no: Co za lekarz:wściekła/y:

As koszty masakryczne...Fakt, dla dzieci zrobimy wszystko, zwłaszcza jeśli chodzi o ich zdrowie, ale rehabilitacja jest przeciez tak ważna...

My zauczeni :-D Znowu sprawdziany, z katomierzem sie żegnamy, dzisiaj mają sprawdzian z działu. W domu robią wszystko ekspresem, juz zakodowali w głowach co i jak, zobaczymy wyniki. Na dzisiaj mamy naukę gry na flecie :no: ja wole cymbałki, a tu na flet sie uparli, ale co poczać, będziemy dzisiaj tatusiowi nad uchem grać...moze nie byc zadowolony :-)

Do góry