Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale opinie ma super zwłaszcza o letnim użytkowaniu. Może jak te pasy się szeroko rozłoży to są równie wygodne jak grube 
Ja tylko ze względu na planowane wyjazdy w góry. Nie widzę się co jakiś czas rozwiązującej się z chusty i zawiązującej ją z powrotem. Za dużo byśmy czasu tracili. Lenistwo tak zwaneOlga pisze:hmm a czemu Wy tak wszystkie te nosidła..?![]()
. Poza tym będę miała pewność, że nie spapram wiązania i Tymek przez te kilka godzin będzie w dobrej pozycji
. Bo wiązanie chusty na plecach mnie przeraża
.
ech nie wiem. Może najlepiej kupić sprawdzone z LenyLambTak, kupiłam jużmarcia pisze:Dzag i wybrałaś już kolor tego womaru?? Zamawiasz?
. Powinna dzisiaj paczka przyjść, bo wczoraj mi wysłali
. Wybrałam ten szary-turkusowy model jednak. Ten zielony byłby fajny, gdyby tego turkusu nie dorzucili, a grafitowy dali. Dla mnie to już przegięcie kolorystyczne
. Dla mnie najładniejsze są czernie i brązy
. Mnie się też bardziej kolory ECO1 podobają (szczególnie ten brązowy z turkusowymi kwiatami), ale funkcjonalność ECO2 bardziej do mnie przemawia (nie licząc tego cholernego kaptura
). Ta kieszonka w ECO2 akurat mnie cieszy. To znaczy to, że nie jest na pasie biodrowym jak w ECO1. Bo będę mogła Tymka do nosidełka wsadzić, a w pasie założyć torebkę na pas na drobiazgi. I chyb w góry :-). Dla mnie to plus akurat. A kieszonką zapinaną zaledwie na rzep w ECO2 w ogóle bym się nie przejmowała. I tak do niej nic nie wsadzisz. Nie będziesz dziecku cisnęła na plecy nic, bo będzie go uwierało. No, może chusteczkę na głowę złożysz na płasko
. A takie coś i tak z tego nie wypadnie.