reklama

Fotki i filmiki

reklama
Wszystkie dzieciaki szałowe a kojce rewelacja, moja ostatnio w misce na balkonie siedziała też :-)
Ali więcej poprosimy, dawno jej nie było niech o sobie gwiazdeczka przypomni :-)

o ja nie mogę miki, ale bosko normalnie baterie się wyczerpały, musze swojej chyba alkaliczne na zwykłe wymienić może też tak padnie :-):-):-D:-D
A tu My na Gubałówce, niestety w aparat spojrzeć nie chciała, jak widać mama lepsza niż góralskie widoki ;-)

Załączniki

• Za3.jpg
    Za3.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
ja cię nie było mnie wczoraj parę godz a tu takie smaczne kąski
Alunia miodzio
Blanka boska fryzurka no no i ten łobuzerski wyraz twarzy ech
Gracjankowi uszy zimą nie zmarzną
ja mam kosz na rzeczy ale taki głęboki że mały by się utopił i nici z takiego rewelacyjnego kojca
miki jak mogłaś dopuścić żeby dziecku baterie się wyczerpały .Trzeba było zmienić :-D:-D:-D

Postrzalka zazdroszczę tych widoków za wami, piękne góry.
Miki ło, ja tylko raz miałam tak, że Jurand zasnął robiąc coś, jechał w wózku na siedząco do domu i zasnął:-D:-D:-D

Niestety pogodę mieliśmy średnią na szczęście nie padało no i byliśmy tylko dwa dni więc tylko Krupówki i Gubałówka na którą wjeżdża kolejka więc niunia w wózku na spokojnie jechała, a tak na trasę to można gdzieniegdzie z wózkiem bo są normalnie asfaltówki a tak to widziałam bardzo dużo mam z dziemi w nosidełkach i sama żałowałam że chusty nie wzięłam chociaż Oliwii wygodniej w wózku.
1. o proszę tak zwiedzałam Zakopane
2. a tu zagadka Ile jest psów w koszyku :-)

Załączniki

• za4.jpg
    za4.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 124
  • za5.jpg
    za5.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 134
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć