reklama

Fotki i filmiki

Hubcio sliczniutki jest i w koncu sie mamusia pokazala;-)Maltanko wiecej zdjec poprosimy:happy:
Jurand cudenko i jaki ufny w stosunku do mokolaja:-D
Maksiu na pierwszym zdjeciu wyglada jakby mial co najmniej poltora roku,boski chlopczyk:-)

reklama
maltanka, fajnie Cie zobaczyc :-) czekamy na aktualne fotki:tak:
Jurand wymiata oczywiscie ;-) i chyba rośnie Ci mała powsinoga skoro nie płakał u obcego faceta z brodą :-)
Maksiu też dzielny chłopak i rzeczywiscie kawał chłopa z niego :-)

szacun dla Juranda:tak: ;-) on tam przed zdjęciem pewnie już wyciągał Mikołaja za brodę, poskakał mu po brzuchu i dlatego chłopak taki zadowolony;-)
i Maksio jaki dumny przy pchaczu stoi:-)

Juri, Maks Wercia zazdrości Wam zdjęcia z Mikołajem, bo w naszym centrum handlowym zrobił nas w balona i jak byliśmy, to jego nie było :wściekła/y: A tak przy okazji to świetne z Was chłopaki :tak::tak:

J dziękuje za super komentarze i mówi, że was też ogląda, ale mama mu nie pozwala klikać i nie ma jak wam powiedzieć jak świetnie wyglądają dzieci i rodzinki :-):-):-)

labudka jestem w szoku, że poszedł i ja mogłam odejść.
Agniesia powiedz Werci, że nie ma czego nam zazdrościć, nasz mikołaj to jakaś kiepska podróba. Był różowy a nie czerwony i miał brzydką brodę, ale był gruby:-p:-p:-p.

Troszke Macka z ostatnich dni :tak:

Zabawa z odkurzaczem... w tej chwili jedno z jego ulubionych zajęć :-) Pchanie odkurzacza po calym mieszkaniu oraz zabawa jego kółkiem :tak:

No i nasz mały Mikołajek Maciuś, a także maluch z cukierkami, które strasznie mu sie spodobaly.

Załączniki

• Obraz 061.jpg
    Obraz 061.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 131.jpg
    Obraz 131.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 77
  • Obraz 155.jpg
    Obraz 155.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 77
  • Obraz 169.jpg
    Obraz 169.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Nimfii- na trzecim zdjęciu: "ja nie chcem za Mikołajaaa..ja chcem za Spajdermenaaa!!"":cool2::-D Słodko ... wszystkie przebrałyście dzieci za Mikołajaaa... a ja nie mam w co :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry