reklama

Fotki i filmiki

reklama
Gracjanek telefon mniam :-D:-D:-D
kraf nie wiem jak u innych, u nas odkurzacz to mega zabawa, ale tylko jak odkurzam, jak stoi w miejscu to za pierwszym razem bawił się 1h, później olał zabawkę i tak do tej pory.

Maciek uwilebia odkurzacz wylaczony :tak: Wlaczonego sie bal, dopiero od niedawna bawi sie "w berka" tzn podbiega, dotyka odkurzacz i ucieka ;-) oczywiscie prowadzony za rączki.
aha i min dzieki odkurzaczowi maly nauczyl sie sam wstawac, bo kiedys, gdy zaczynal sie nim interesowac to odkurzacz nagle sie wlaczyl bo maly przycinol przycisk. Wtedy zerwal sie na rowne nogi i chcial sam uciekac:shocked2: a my wtedy nie wiedzielismy czy najpierw dziecko lapac zeby nie upadl czy odkurzacz wylaczyc zeby juz sie go nie bal

Ostatnia edycja:
Pgb ale Zuzia jest okrąglutka. Uwielbiam takie pączusie.
Maks i Jurand to mega przystojniacy :tak:
Maciek widze podobnie jak Zosia gustuje w odkurzaczach Zelmer:-D Zośka traktuje go jako pchacz:)
Gaba wymiata. Bardzosilna dziewczynka. Gratuluję!!!

Śliczne dzieciaczki :tak::-)Piękne!!!
Wybaczcie, że nie każdemu z osobna, ale mam zaległości - wszędzie. I tu i na zamkniętym :-(
Buziaki dla wszystkich lutowiątek!

Śliczne dzieciaczki :tak::-)Piękne!!!
Wybaczcie, że nie każdemu z osobna, ale mam zaległości - wszędzie. I tu i na zamkniętym :-(
Buziaki dla wszystkich lutowiątek!

A tu Mila na zakończenie 10 miesięcy - chwali się zębami. ;-):-)

Załączniki

• zeby.jpg
    zeby.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 71
reklama
ardzesh fajnie:-):-):-) Zosia ma tak samo:tak::tak::tak: ale nie otworzy mi buzi żebym mogła zdjęcie zrobic:crazy:

labudka super chłopczyk:-D:tak: dawaj namiary na tą Ikea zaraz też po takiego pojadę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry