reklama

Fotki i filmiki

reklama
jolek na tym zdjeciu gdzie Niko sie do ciebie przytula wyglada jakby mial juz ze dwa latka :-)

szczesliwa widze ze juz wyuczylas dzieci zasad dobrego zachowania sie przy stole :tak:

antar mamy ten sam kosz na zabawki ;-) widze ze twoja corcia tez jest milosnikiem komputerow :tak: juz umie go wlaczac? :-D Moj nad tym pracuje

tak tak ale to dobre zachowanie przy stole trwa jakieś dwie minuty po czym skutecznie walcza o to co jest w misce drugiego bo z pewnością jest lepsze :-)

Antar przed Zosią nic nie ukryjesz bo wszędzie zaglądnie :-)

i znowu my :)
1. po przebudzeniu
2. Najlepsza zabawka
3. mniam, ale pyszna ta chrupka
4. po kapieli
5. ciocia Ola
6. wspólne zabawy

Załączniki

• DSC03622.jpg
    DSC03622.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC03131.jpg
    DSC03131.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 70
  • 45.jpg
    45.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 68
  • 123.jpg
    123.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 67
  • 12345.jpg
    12345.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 123456.jpg
    123456.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 64
Habcia Maksiu jest taki słodziutki.
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa:)

Właśnie zgrałam świeżutkie zdjęcia, od razu Wam się pochwalę :

1. Wstałam!!!
2. Z mamusią
3.To co morsy lubią najbardziej
4. Oj, ciężka pupa
5. Lampa
6. Kąpiel

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 028.jpg
    Obraz 028.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 74
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 086.jpg
    Obraz 086.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 131.jpg
    Obraz 131.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
habcia Max ma bardzo fajna czuprynke :-D i takie ciemne wloski :cool2:

antar :tak: Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic :no:
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka :cool:

Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry