reklama

Fotki i filmiki

Maksiolek na zdjęciu po kąpieli ma cudowną fryzurkę, w ogóle jest cudowne. Oczami będzie czarował :tak:

Habcia Maksiu jest taki słodziutki.
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa:)
Antar jesteś pewna, że nie masz u siebie przypadkiem mojej Werci? :sorry: Wida, że Zosia to mały chochlik ;-)

reklama
A oto Miłoszek:-)

Załączniki

• SL274220.jpg
    SL274220.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 64
habcia Max ma bardzo fajna czuprynke :-D i takie ciemne wloski :cool2:

antar :tak: Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic :no:
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka :cool:

Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)
Masz szczęście że jeszcze twój maluszek nie połapał się jak kompa się włącza:-)
Bo mój urwis połapał się co i jak. Ostatnio włączył mi kompa a kiedyś odłączył mi monitor:-D A laptop to wręcz ubóstwia.:tak:
Tak jak Zosia Miłosz też lubi się kapać. Ponad 2 tyg temu miał próbę w wannie normalnej i radocha była taka:-):tak:

Agi jaki Miłoszek okrąglutki na ostatnim zdjęciu:-)

Habciu ja robie to tak, że jak już wrzuce na you tube to w okienku odpowiedzi (tutaj;-)) normalnie wklejam tylko adres filmiku i jest:-)

Maxiu jest bossski:-)
Zosia to taki sliczny pulpecik:happy:
Miloszek rzeczywiscie sie zaokraglil na buzce,tylko ja bym mu juz dawno wloski sciela,bo niedlugo beda go mylic z dziewczynka:-p:-D

reklama
szczęśliwa ale masz podobne dzieciaczki
antar ale Zosia cwaniarka i uśmiech z jej buzi nie znika
habcia Maksiu wymiata i tuli się jak Niko
Miłoszek faktycznie jak dziewczynka wygląda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry