reklama

Fotki i filmiki

Aga chyba musisz zwrócić honor Mili, bo Ardzesz pisze że Mila tak tupta od dwóch tygodni więc z moich obliczeń wynika że piewrsza. A jeśli nie pierwsza to najmłodsza. A ten zmniejszony entuzjazm można tłumaczyć tym że gdyby moje dziecko zaczęło wstawać w wieku 6 miesiecy i jeszcze raczkować to zapewne jej pierwsze kroczki w wieku 10 miesięcy również przyjęłabym ze względnym spokojem jako naturalną kolej rzeczy:tak:
A przecież Elwiskowa Gaba jak i moja Zocha i kilka innych to styczniowe pośpieszalskie dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama
Nauka chodzenia. Nie śmiejcie się z mojego głosu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maks teraz non stop wspina się na pchacza i chce chodzić, trzeba go pilnować, albo schować pchacza, zeby co chwila nie wchodził.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dTMdFTkKMfs"]YouTube- MOV03694.MPG[/ame]

Dziękujemy :)
habcia - Mila jak puściłam wasz filmik to szalała :) machała nóżkami u mnie na rączkach i cieszyła się do Maksa!
Szkoda, że nie udało się spotkać :-(
Paulusia - ale ma furkę :0

Dziękujemy :)
habcia - Mila jak puściłam wasz filmik to szalała :) machała nóżkami u mnie na rączkach i cieszyła się do Maksa!
Szkoda, że nie udało się spotkać :-(
Paulusia - ale ma furkę :0

Jak tylko będziesz miała w planach przyjazd dawaj znac :D tylko przyjamniej dzień wcześniej :D Szkoda, że się nie spotkałyśmy :( Ale by się bawili razem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry