reklama

Fotki i filmiki

reklama
dawno nie pisałam ale piękne dziewczyny i chłopaki, Wercia jak modelka pozuje, Oliwka rozbraja uśmiechami na huśtawce, Niki ma dużą "stopę" pięknie chodzi i jabłuszko widać że jej smakuje.

paulusia mała jest rozbrajająca, a stopy to ma rzeczywiście wielkie. Mama Ty już sobie szewca szukaj, bo jak urośnie to na pewno butów w sklepie nie dostaniesz :-D:-D:-D A chodzi zawodowo i jak pięknie ze słomki pije :-)

Przedstawiam Natalię jako Sznurkossaczka i nie tylko. Zdjęcie w iście zimowej scenerii jest z naszej sobotniej wyprawy, już prawie u mety.
Paulusia po Nikoli widać, że w chodzie jest już zupełnie wyluzowana i mówiąc krótko buja się tu i tam ;) A jakie ma kapciuchy :)
Widzę, że mała ma przekłute uszka, kiedy tego dokonaliście i jak to zniosła ? Pytam, ponieważ babcia zapowiedziała już dawno temu, że na roczek Natalka dostanie złote kolczyki i też będziemy przekłuwać.
Natalia też już śmiga, aż miło, a czasem niemiło patrzeć, jak próbuje biegać i zalicza mniej i bardziej spektakularne upadki, to aż mi się gorąco robi. Na niej nie wywiera to wielkiego wrażenia. Hasa sobie tu i tam, trzy kroki w przód, pięć w tył nie bacząc na to, co jest za nią, nagłe zwroty -małe urwiskowo tu mam.

Załączniki

• na for 5.jpg
    na for 5.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 103
  • na forum5.jpg
    na forum5.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 71
  • na forum 3.jpg
    na forum 3.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 75
  • na forum 6.jpg
    na forum 6.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 113
  • na forum 7.jpg
    na forum 7.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 78
  • na forum 9.jpg
    na forum 9.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 82
  • na forum.jpg
    na forum.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Rufka wreszcie nam pokazałaś Natalkę :))) Szkoda, że bez mamusi :P Bo córa przepiękna!
Paula - ślicznie pędzi twoja córa :)))
Postrzałka - cudowna twoja mała :))

Rufka w 100% zgadzam się z Ardzesh. Natalcia to śliczny Sznurkossacz :tak::-D I widzę, że też śpi z bosymi stópkami. Ja jak kładę Weronisię w spodenkach i skarpetkach, to na nocne karmienie już wyciągam ją bez :tak:

Dziękujemy za miłe słowa:tak::-)
Rufka
Natalia jest śliczna:tak::tak::tak::-)
Ja przekłuwałam młodej uszka jak miała pół roku i zniosła to super, 2 minuty później nawet nie pamiętała że robili jej coś przy uszkach i nawet nie grzebała przy nich. Nic nam się nie babrało i w dalszym ciągu nie wiem czy zdaje sobie sprawę z tego że ma kolczyki:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry