reklama

Fotki i filmiki

reklama
A oto mój Karolek :)
1. odwraca się bo wie, że nie wolno wchodzić na meble i mama pewnie pokaże "no- no"
2. po robocie, czyli wszystko z półki zmiecione :)
3. wyciągam wszystko z pralki...

Załączniki

• P1022657.jpg
    P1022657.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 84
  • P1022659.jpg
    P1022659.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 86
  • P1022674.jpg
    P1022674.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 88
Dziękuję w imieniu swoim i Natalii za komplementy :) Bardzo miło się czyta tyle pochlebiających słów na temat swojej pociechy, o czym każda z nas wie. Myślę, że ten wątek to takie nasze małe targowisko próżności, gdzie dajemy sobie okazję do połechtania matczynego ego ;) Spisujecie się wspaniale w roli "Prawiaczek" Komplementów, bo duma mnie aż rozpierała czytając wasze komentarze :D
Ardzesh kiedyś, w czerwcu jak zamieszczałam kilka zdjęć to było widać kawałek mojej facjaty ;) Na razie chyba na więcej sobie nie pozwolę ;)
Muszę poszperać wstecz w tym wątki i zobaczyć, które fotki maleństw mi umknęły przez czas, kiedy mnie nie było :)
Śliczne te lutowe dzieciaczki, a słodziutki Karolek wygląda na żywe sreberko :) Tak bardzo zainteresowany jest zawartością pralki, że zupełnie nie zważa na to, iż jest fotografowany i że później jego wyczyny idą w eter :D
Remanent w pralce to rzecz wysoce ciekawa, jak widać. Że tez moje pranie czeka, aż je posegreguję i załaduję. My dorośli jesteśmy tak nieczuli wobec wspaniałości obowiązków tego świata ;)

Rufka to prawda, że ten wątek mile łechce nasze ego :tak: Ale też prawdą jest, że nasze lutowe dzieciaczki są bardzo urocze i słodkie i do tego takie fajne mamusie :tak::-)
zapmarta Karolek fajny chłopak, grzeczny bo widać przejmuje się tym, że mamusia pokaże no - no. Moja Wercisławka ma w głębokim poważaniu moje no - no i po prostu jak ma ochotę to wyciąga listwy przypodłogowe i jeszcze zadowolona demonstruje, że ją trzyma w ręku.

Rufka to i Ja Cię pokomplementuje, a właściwie twe dziecię bo piękniusia z niej księżniczka :-)
Karolek pomocnik pierwsza klasa, a moja Olina to tylko się gapi jak się pranie w pralce kręci, a jak skończy to radz sobie mamusiu sama ;-)
Agniesia Twoja Wercisławka mnie rozwaliła :-) :-D i strasznie bym chciała ją zobaczyć demonstrującą posiadanie listwy :-)
jolek pani doktorka powiedziała, że Olina za mało przybrała na wadze nie wiem czy to się równa ze szczupłością bo dla mnie to ona taka w sam raz jest i apetyt ma więc niech się pani doktorka ugryzie, a jak nie ona to Olina świetnie potafi zostawiać ślady zębów na ciele

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry