reklama

Fotki i filmiki

Ksiazka33.jpg

Duża fotka bo.. wielki powód.
JASIEK DZIŚ KOŃCZY 11 MIESIĄCZKÓW.:-)
( no i jeszcze drugi malutki powód -mój debiut na wątku fotkowym:-):zawstydzona/y:)

reklama
Przeglądałam tylko powierzchownie fotki, bo w parcy jestem ale widzę, że ten watek wciąga- widzę już zajęcie na wieczór:-)
Rufka - Natalka śliczna- ( mamy taki sam wózek:-))

Antar śliczna panienka z Zosieńki i jak tak na nią patrzę, szczególnie na 6 zdjęciu, to na chłopczyka mi nie wygląda, a już na pewno nie bardziej niż wyglądałoby każde maleństwo o takiej długości włosków. Natalka też ma chyba podobnej długości włoski. Nawet jak ma różową czapeczkę, fioletowy komplecik zimowy z kwiatkami, to pewnie znajdą się tacy co zastanowią się czy to dziewczynka czy chłopczyk, jeśli pytają, to chyba przez ostrożność, bo się dobrze nie przyjrzeli, a kolorystyczne zwyczaje nie są już takim pewniakiem. Ale już od dawna raczej trafnie spostrzegają, że wiozę w wózku małą dziewczynkę.

Agi no no no, Miłoszek ma pokaźną czuprynkę, do 5 lutego już na szczęście niedaleko, więc nie będzie przemianowywany na dziewczynkę zbyt długo i męczony spinaniem włosków. Choć kto wie, może jeszcze kiedyś w życiu zechce zapuścić włosy ;) A właściwie z czego wynika fakt, że zwlekacie do roczku ze skróceniem włosków ? Zupełnie mu ich nie przycinacie, nawet grzywki ?

Inuś śliczny ten Twój synuś i jaką ma wyraźną bródkę. Pierwsze, co pamiętam po ujrzeniu Natalii po raz pierwszy, to właśnie taki wyraźny zarys brody. Chyba już troszkę to się zmieniło w jej rysach. I jak spogląda na nas z drugiego i trzeciego zdjęcia. Jakby Ci mały myśliciel rósł :)
Prócz wózka łączy nas zdaje się jeszcze data urodzenia maluszków. Natalia też dziś kończy 11 miesięcy. 22 lutego o 9.25 wybije roczek.

inuś ale Jasio śliczny chłopczyk .Czy dobrze widzę ,że na policzku ma siniaczka.
Antar może ja jestem przyzwyczajona do oglądania twojej Zosieńki ale ja w niej nie widzę za grosz chłopczyka .Dla mnie to taka prawdziwa panienka

Agi no no no, Miłoszek ma pokaźną czuprynkę, do 5 lutego już na szczęście niedaleko, więc nie będzie przemianowywany na dziewczynkę zbyt długo i męczony spinaniem włosków. Choć kto wie, może jeszcze kiedyś w życiu zechce zapuścić włosy ;) A właściwie z czego wynika fakt, że zwlekacie do roczku ze skróceniem włosków ? Zupełnie mu ich nie przycinacie, nawet grzywki ?
.

Rufka twoje oceny są the best :-D:-D
Czepię się, ale co tam. :-p
Podejrzewam , że Agi wierzy w przesądy staroświeckie.:tak:Stąd nie obcinanie włosków małemu do 1-go roczku.:sorry2:

Agi czy wierzysz we wróżki?

-J- - oplułam sobie monitor:-D:-D:-D:-D:-Dwróżki, też wymyśliłaś:-p:-p:-p

Agi- Miłosz ma super minę u dziadka w objęciach a i we dwoje ładnie wyglądacie... :tak:

Inuś- Jasiek to kolejny przystojny facet na lutówkach:-D

A Zosia? cóż, Zosia mnie zawsze fascynowała, bo odkąd ją pamiętam sprawiała na mnie wrażenie bardzo dorosłej dziewczynki- jej miny są czasem takie wymowne:-) nie przypomina mi chłopca, ale nie dziwię się ludziom- duże dziecko- to pewnie chłopak;-)

reklama
Martussa , bo krasnoludki to ja mam w domu.:tak:;-);-):-D:-D:-D

A pro po płci... Amelia ubrana na różowo (dres różowy:dry:), upierzenie na głowie niczym Pamela Anderson:cool2: ,miejsce: supermarket- kolejka do kasy, ludzie stający za nami pytają: to dziewczynka?:baffled::baffled::baffled::-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry