reklama

Fotki i filmiki

reklama
Nadrobiłam zaległości na moim ulubionym wątku.

Poraziły mnie oczy Juranda - rośnie przystojniak :-)

Nimfi-Maciek ciekawy świata, i już jaki samodzielny a jakie włoski ma długie:-D

Justa 82 - fajna ta Twoja trójka - i jest blondynka i brunecik - pełna gama kolorystyczna.Ciekawe jak by u mnie było jak bym miała wiecej dzieciatek. Ja mam ciemne włosy a Adam blondyn.

mary 85- piękne dołeczki!! Zosia to prawdziwa kobieta nawet jak się bawi to ma taki uporządkowany bałagan;-)

Justa fajna trójeczka:tak:
mary ach te dołeczki. Hubert ze mną oglądał, najpierw się uśmiechnął, a później coś zaczął do Zosi po swojemu mówić.:-)

Dzieki za komentarze :-)

maltanka my kupilismy nowy pilot bo stary pilot calkiem sie rozpadł :dry:

yawla brzuszek to on ma... po tatusiu :tak::-D

justa az ci zazroszcze tej wesolej gromadki :tak: Maciek tak strasznie lubi przebywac z dziecmi ze widze ze przydaloby sie rodzenstwo (ale jednak starsze rodzenstwo:dry: a tego sie juz nie da zrobic :-p)

jolek inuś Maciek ma bardzo gęste włosy :tak: sama czasem jestem zaskoczona jak porownuje go do starszych dzieci ok 2 latek, ktore maja mniej wloskow na glowie :shocked2: Na tych zdjeciach byl przed obcinaniem. Teraz ma krotsze wloski, jednak nie widac duzej roznicy.

Anius nieraz mam wrazenie ze Maciek prosi o zawieszenie hustawki wlasnie wtedy gdy jest śpiący, a jak go juz do niej wsadze to chwile sie chichocze a potem zaczyna pomrukiwac, tak jak to robi przed snem, wiec zabieram go na lulanie :-)

antar zdjecie uśmiechniete na zamknietym ;-) ale faktycznie wstawilam teraz duzo zdjeć smutaska :dry: Nastepnym razem bedzie wiecej usmiechow :-)

mary na tym ostatnim zdjeciu to wyglada jakbys miala trojke prawdziwych dzidziuśów :tak:

mary jaka słodka ta Twoja mala blondyneczka z dołeczkami w policzkach :)
justa cudowne masz te dzieciaczki a Amelka widać tancerką będzie :) śliczne rodzeństwo :)
nimfii Maciek to już kawaler :) śliczny chłopiec, razem z Jurandem będą babeczkom serca łamać :)

nimfii Maciek to już kawaler :) śliczny chłopiec, razem z Jurandem będą babeczkom serca łamać :)

:tak::tak: Pewnie tez niejeden lutowy maluch sie dopisze do tego grona sercołamaczy :tak::tak:
Na razie Maćko budzi zachwyt szerokiego grona cioci, które ma ;-) Popisywać lubi się najbardziej i zalotnie się uśmiechać ;-)

Tutaj troche moje śmieszka i kawalera....:-D

Załączniki

• Obraz 084.jpg
    Obraz 084.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 163.jpg
    Obraz 163.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 90
  • Obraz 093.jpg
    Obraz 093.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama