reklama

Fotki i filmiki

nimfii kochaniutki ten Twój synuś, taką ma niewiną i zamyśloną buzińkę, jakby cały czas wyrażała ona coś na ten kształt wyjaśnień typu: Mamusiu ja wcale nie chcę rozrabiać, wcale nie chce ! Wychodzi mi niechcący, z ciekawości, a ciekawi mnie to, i to. O! a zobaczmy co jest tutaj :)
A jak dziarsko przemierza schody w asyście mamy [?] :)
A na kolejnych zdjęciach nareszcie widać śmieszka :) Kawaler jak trza!

Tylko jedno zdjęcie wywołało u mnie druzgoczące wspomnienie -zdjęcie przy pralce. Zabrałam Natalię ze sobą do łazienki, by wstawić pranie jeden jedyny raz i dosłownie w momencie przycisnęła sobie paluszek najmniejszy drzwiczkami pralki -darła się w niebogłosy, na szczęście nie lała się krew, prócz sinego śladu i chwilowej nieznacznej opuchlizny, wszystko było ok. I wcale nie było to dla mnie takie nic, jak to się może wydawać po przeczytaniu opisu. Byłam wściekła i zawiedziona tym, że jej nie dopilnowałam.

Justa Twoją rozrywkową Amelię chyba widzę pierwszy raz. Urocza dziewczynka :) Jaka towarzystka, widać że aspirowała do bycia księżniczką parkietu :) i bezdyskusyjnie zrobiła furorę ;)
A pozostała dwójka to chyba dopełnienie Twojej matczynej dumy, co ? Śliczne maluszki :)

mary Śliczna ta Twoja dziecinka :) Bardzo urodziwa i na niektórych ujęciach ma już taką dojrzałą buzińkę, jak starsza dziewczynka :) A do dołeczków czuje osobisty sentyment i sympatię, ponieważ też mam od zawsze dziury w licach i w brodzie. Jej śliczna buzińka pewnie złamie niejedno chłopięce serduszko, oj tak :)

Martussa ależ Hania ma extra dorosłą fryzurkę ! :) Nie ściągała gumki z włosów ? Moja Natalia to chyba by wszystko z głowy rwała, ale narazie nie ma co przypinać i spinać, bo włosków za mało :)

Agniesia gratulacje dla Weroniki :)

reklama
mary ale Zosia się zmienia i jakie ma jaśniutkie włoski:tak:podobne
nimfi Maciuś śliczny ma uśmiech i nie jedna by chciała takiego kawalera:-D
martusiu no niedługo to koka jej upniesz( ale bym ją scałowała po tym karczuchu);-)
Agniesiu, Wercia to już dawno zaczęła chodzić, tylko się ukrywała przed tobą:-p

:tak::tak::tak::tak:
Martussa a ile sekund miała tą gumkę na włosach?:-p:-p:-p

mary ale Zosia się zmienia i jakie ma jaśniutkie włoski:tak:podobne
nimfi Maciuś śliczny ma uśmiech i nie jedna by chciała takiego kawalera:-D
martusiu no niedługo to koka jej upniesz( ale bym ją scałowała po tym karczuchu);-)
Agniesiu, Wercia to już dawno zaczęła chodzić, tylko się ukrywała przed tobą:-p
nic dodać nic ująć:tak::tak::tak::-D

nie doceniacie Hanki, dziewczęta:-D:-D chodziła z tą gumką długo- naprawdę- zsuneła jej się dopiero podczas jedzenia mleczka na krzesełku- oparła główkę i gumka ziuuu na dół poleciała :D

nie przeszkadzała jej wcaleee:)
Jolek- na roczek zaplotę francuza:-p

nimfii - Maciuś boski, na pierwszej fotce do wzięcia wyszedł baardzo poważnie

mary- ja widzę, duże podobieństwo mamy i córki, tylko u mamy nie widać dołeczków bo małe zdjęcie..Ja też lubie bardzo dołeczki:-D Jaś jedyne co mam po mamie to dołeczki gdy się uśmiecha:-)

Martussa - pierwszy koński ogon!!! - gratululuję - lata temu koleżanka właśnie gdzieś około roczku zaczeła zapuszczać swojej córce włoski, dziś dziewczyna ma 14 lat a jedynie końcówki podcina- włosy ma za pupę:-D
Ja bym chciała Jasiowi włosy zapuścić ale co z tego wyjdzie zobaczymy;-)

Agniesia P jej już wyobrażam sobie jakie Cię duma rozpiera:-):-)

Maciuś śliczny chłopczyk, a Hanka ma piękne włoski. Wika takie będzie chyba miała na 2 urodziny:-D:tak:
To zasypiemy Was troszkę Wiktorią:-)
1. Taki uśmiech pojawia się na twarzy gdy słyszy "uśmiechnij się ładnie",
2. Troszkę smutna bo bębenek się zepsuł,
3. Z Myszką Miki,
4. Nowy ciuszek (troszkę za duży),
5. Z kuzynką Zosią,
6. Z ulubionym misiem,
7. Z kumplami na huśtawce,
8. A to po bujaniu troszkę mnie zmorzyło,
9. Tak sobie chodzę po pokoiku.

Załączniki

• HPIM2165.jpg