Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mamaflavii trzymaj sie kochana na pewno wszystko bedzie dobrze. No i w tym dniu Mamy wszystkiego co najlepsze duzo siły, wytrwałosci i wiary w lepsze jutro.
elunia no para jak się patrzy
a moja Blanka juz od dawna się tak podnosi..chciałam juz zmienić głęboki na spacerówke, ale się boję bo ona taka wiercipięta, że szok..głowa i nogi do góry i robi sobie taka kołyskę..a na przewijaku to robi mostek hehe..kładzie stopy i podnosi tyłek..a głowa lezy..smieszne te nasze dzieciaczki
mamaflawi niestety nie modlę się za Twojego synka, bo w takich sytuacjach nie wierzę w boga. Dla mnie to nie prawdopodobne, jeśli bóg istnieje to dlaczego nas tak doświadcza . Julianek tak smutno wygląda na drugim zdjęciu:---(, chciałabym usłyszeć od ciebie, że to coś dziwnego co nie zagraża mu wcale i mam nadzieje, że już niedługo nam to powiesz. ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj boli starsznie, że takie maleństwo, które jeszcze nic nie przeżyło tak cierpi.