• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki i filmiki

Zainspirowana zdjęciem Maxa postanowilam Matkowi tez zrobić jakąś nową fotkę i udalo się!!! Akurat ćwiczyliśmy i Mateuszek mnie niesamowicie zaskoczyl bo podciągnąl sie na moich palcach, usiadl i sie utrzymal!!!:) Od razu zlapalam za tel i udalo mi sie to uwiecznic:) Przepraszam za kiepską jakosc zdjęcia!!!!

Załączniki

• mamajasiedze.jpg
    mamajasiedze.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Upubliczniając się :-p

jedno zdjecie z pobytu na wsi (i tak jest na suwaczku) :-p reszta powedruje na zamkniety ;-)

Bo Maćko uwielbia kwiatki i listki

Załączniki

• DSC00083.jpg
    DSC00083.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 71
mikimauro Max bardzo podobną minkę ma na tym zdjęciu co to na avatarze:-)
monikawroclaw84 nie no super!:-) ja też mam masę zdjęc telefonem, bo niby aparat na wierzchu ale i tak do telefonu zawsze bliżej:-p
nimfii my dzisiaj zerwaliśmy kilka kwiatków babci;-) bo takie ładne, kolorowe i dobrze w rączce leżą:-p

Podgladam dzieciaczki i mam sie czym zachwycac :-D
Nie można się nie zgodzić :-D
Anius jabłuszko widać zamaskowało, choć początkowo był grymas niezadowolenia ;-) PS też mamy taką łyżeczkę, ale okazała się już za gruba i nie wygodna.
Martussa no prawie jak businesswomen - biureczko, laptopik...
AgniesiaP szkoda, że wam na wycieczce pogoda nie dopisała... Ale macie świetnego psa - zazrdoszczę, bo ja nie mogę mieć puki co żadnego a tak bym znów chciała :-(
mikimauro cóż za dostojna mina :-) nadal uważam, że baaaardzo jest podobny do siostry, no i do ciebie.
nimfii kurcze no tu Maciek jak dziewczynka wyszedł...
Monia przystojniak jakich mało :tak: uwielbiam takich malutkich chłopców w koszulach :tak:

Ale nam się kawalerowie przystojni sypnęli na forum :tak: Jeden już chce naszym dziewczynom kwiatki rwać, drugi przesyła słodkie uśmieszki, a trzeci podrywa na koszulę i dorosły wygląd ;-):-D Słodziaki :-D
A Wercia i ja dziękujemy za miłe słowa :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry