• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Martynka ma boskie loczki i te błekitne oczka
Zuzia, jaka z niej pannica
Oliwcia - piękne uzebienie i te minki na pięknej buźce. Inna super kartka dla dziadków
Lolo, mały rozrabiak, podobieństwo widać na zdj. Bodzinka rozkreciłaś się z tymi pracami, spox
Sebastian i Paulinka, zgrane rodzeństwo, fajne to zdjecie Seby wpaćkanego czekoladą chyba :-)
Kuba, cóż za GOŚCIU, ale wyrósł!!
Hania, taka słodka, dziewczęca ale z charakterkiem
Adrianek i Madzia, śliczota dzieciaczki

reklama
Bodzinko kochana jestem pod wielkim wrazeniem twoich prac:-D:-D:-D Mam małe pytanko: czy wykupiłaś correla czy jedziesz nadal na wersji próbnej:confused: Bo u mnie w tej próbnej nie ma tylu rameczek co ty tu nam prezentujesz:-)

Bodzinko kochana jestem pod wielkim wrazeniem twoich prac:-D:-D:-D Mam małe pytanko: czy wykupiłaś correla czy jedziesz nadal na wersji próbnej:confused: Bo u mnie w tej próbnej nie ma tylu rameczek co ty tu nam prezentujesz:-)
nawet jak kupisz legalne oprogramowanie to wszelkie dodatki, takie jak ramki, maski, tubki i inne musisz sobie pościągać z neta, jest tego multum
Dla zainteresowanych pracą w PSP, tu jest fajna stronka zdolnej kobietki Jpo, ma dość szczegółowe instrukcje (tutorials) Paint Shop Pro by JPo - Onet.pl Blog warto skorzystać :tak:

A to moje arabiątko :-D
oliwia%20na%20pustyni.jpg

fotki z zabawy:-)

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    18,4 KB · Wyświetleń: 72
  • 3.JPG
    3.JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 71
  • 4.JPG
    4.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 91
  • 5.JPG
    5.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 89
  • 6.JPG
    6.JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 67
Ewa - Paulinka to prawdziwa królewna :tak: Ślicznie wyglądała! A to zdjęcie jak śpiochają razem - przesłodkie :tak:
Arabiątko zajefajne :-D
Bodzinko - Karollo naprawdę uroczy, widać, że energia go rozpiera ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry