• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

mój mąż się ucieszy bo wszyscy mówią "o mała Basia" a on się wkurza:-)ale ma coś z niego np. minki, kolor włosów, dołeczek w tym samym policzku......:tak:
Pola by ć może się upodabniamy w tym roku 3 rocznica ślubu a wspólnie razem w sylwestra minie 5 lat:tak:

reklama
Prosze jakie sliczne panny:-D:-D:-D
Majka z latawcem cool:tak::tak:
Zuzia mama cala i ma fajnista czapke:rofl2:
W ogole urodne dziewczynki:tak:
A to moje Diable Male;-);-)W akcji na placu zabaw:rofl2::rofl2:

widac ze karolek w swoim zywiole:tak:swietnie sie bawi:tak:

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 89
  • 5.JPG
    5.JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 85
  • Zdjęcie281.jpg
    Zdjęcie281.jpg
    256,9 KB · Wyświetleń: 68
  • Zdjęcie278.jpg
    Zdjęcie278.jpg
    336,2 KB · Wyświetleń: 48
Ten Lolo jak nasz Kuba...wszędzie go pełno! Super fotki!!!
Ewa Paulinka ślicznie wygląda z bukietem na zakończenie roku szkolnego :-) A Sebuś super chłopak!
Bara - Zuzia taka duża! I podobna do Was obojga :-)
Pola....ależ Majka wyrosła! To już rok jak się widzieliśmy a tu taaaka pannica! Nosek ma taki zawadiacko zadarty...oj broi pewnie broi ;-)

ach te dzieciaki....ale po kolei:)
Oliwianka śliczną miala kreację...prawdziwa księżniczka:tak:
Kubuś Megusek też bardzo się zmienił, wyrósł i w ogóle....śliczny chlopczyk...
Sebek w ogrodniczkach ekstra....wygląda jak maly pomocnik....Paula z kwiatuszkami czad...widać że się cieszy, wiesz Ewcia...ja też będę miała taką dwójeczkę kiedyś:szok::tak:;-)
Polu ach ta Majeczka...ty piszesz że ja stroję Lilkę ale ty też widzę robisz to samo:laugh2:. nie ma to jak dwie kiteczki...świetne foteczki, a to zdjęcie z latawcem rzeczywiście jak z reklamy....uroczą masz corcie.
Zuzanka śliczniutka, ona to mi wygląda na starszą, myślę że podobna do was obojga Bara
no a Lolo na placu zabaw....super!!!żałuję że ja nie mam czasu na takie wyprawy z Lilką...

Ja też popadam w zachwyt :rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Kuba, Sebek i Karol to chłopaki na schwał!!!
Paulinka mała elegancka dama!
Majka taka urocza z tą rozczochraną fryzurą!
Zuzia to cudna córeczka swoich rodziców :rofl2:!
To tak na szybko kilka fotek z działki:

reklama
Sebuś jak w prawdziwym małpim gaju :-D Silny chłopiec i jaki pomysłowy :-D
Wszystkie listopadowe dzieciaczki piękne i takie już ... dorosłe :baffled: Gdzie się podziały te pulchne nóżki i pucate buzie?
Oliwka wyglądała w sukience jak mała księżniczka!
Maja - słodziutka! Zdjęcia bardzo profesjonalne - ładne ujęcia :tak:
Zuzia śliczności - i rzeczywiście cała mama :-)
Lolek - jak to Lolek - cudo po prostu! Wygląda zdecydowanie na najstarszego z naszych dzieciaczków.
Martynka i jej loczki - sam urok i czar :-)
Anii - Lilcie ma śliczne, długie włoski! Pozazdrościć fryzurki. Moja wredota nie daje sobie robić kitek za nic w świecie!
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ale za długo mnie tu nie było :zawstydzona/y:
Na koniec trochę Hanuta :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry