reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

No wprost niektóre dzieci ciężko poznać.....
Martynka słodziak :-)
Lolo przystojniak :-)
Sebuś akrobata :-)
Hania wygląda na trzy lata! :-)

reklama
Sebollo to taki maly lobuziorek i jaki pomyslowy:tak::tak::tak:
Hanutek sliczniutka i jaka ma cudna kiecuszke:-DPiekne sa te nasze dzieciaczki.Lolo dziekuje za komplementa:-D:tak:

hania sliczna i wyglada faktycznie na starsza i juz komputer ja interesuje:tak:

faktycznie moj sebollo pomyslowy:-Dale zawsze w tym gorszym znaczeniu:rofl2::blink::blink:

oj!!! rosną te nasze dzieciaczki!!! Martynka tak się zmienila!!!! chyba jej włoski zjaśnialy...
Bodzia Lolo czadersko wygląda w okularach....oj chyba mamy maly szał okularowy!!! mistrz obiektywu w pełnym wydaniu!!!
Sebek i jego posiedzenie...chyba ważna narada byal:-p...super chłopak i jakie pozycje!!! nie ma to jak prawie stanąć na głowie!!!
Hania pannica że hoho!!! no i rzeczywiście wygląd ana dużo starszą...śliczna dziewczynka Ci rośnie Nineczko, nie ma co...

a ja przesyłam wam parę fotek z nad morza, bylismy na weekend tylko niestety...było sympatycznie gdyby nie ta piździawa...ja ogólnie za zimnem ne przepadam;-):tak:

i przepraszam /że tak dużo/ ostatnia....nie moglam się zdecydować...)
ps. Liliuszka bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom za komplementy:-)

reklama
Aniii wcale nie tak duzo:tak::tak:
Piekne fotki, widac,ze pomimo zimna zadowoleni.Liluszka w okularach boskow yglada.Ale mnie najbardzie sie podoba Liluszka na ostatniej fotce.BOSSSKO,CUDNIE,PRZESLICZNIE wyglada:tak::-D:-D

Do góry