reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
A to moja pociecha z dzis tak ladnie spiewal ale nie zlapalm jak sie smial ...wyciagnelam aparat a on zaczol smutne miny robic ale przewrotowiec....:baffled: Kaira faktycnie znajomy wasz ma niezla reke moj szwagier jest animatorem ale tak ladnie to nie robi .....:happy:

Lucy Twoj chomik wyglada na starszego niz 2 mies niemowlaka. A co do lapania fotoaparatem usmiechu to norma..ja lapalam chyba ze 3 tygodnie i w koncu sie udalo :-)

a to dzis znow my juz z usmiechem i dziaselkami...
Megusek mi sie wydaje malutki i slodziutki nie wiem jak bedzie wygladal jako straszy tylko jestem z niego dumna bo ma nadal astecka glowke a to takie przesady....:happy: :happy: :-)

wow ale fajne chlopaki!!!

zgadzam się z Tobą Monika, miały by w czym wybierać nasze córcie gdyby nie te odległości :-D:-D:-)

A to Ola z uśmiechem, wczoraj udało mi się złapać takie ujęcie :happy:

Załączniki

• IMG_0753a.JPG
    IMG_0753a.JPG
    143,7 KB · Wyświetleń: 31
Dorotak Ola ma cudny uśmiech. A mi ciągle nie udaje się złapać mojego Matiego jak się śmieje.Jak zaczynam robić zdjęcia to on przestaje się śmiać tylko patrzy zaciekawiony:)

reklama
Beti uda sie w koncu :-) Fajniutki kawaler!

Dorotka tylko patrzec jak Kubus w zaloty do Oli przyjedzie ;-)
A to Kuba ktory ma juz 2 miesiace i 1 dzien!

Do góry