reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Patija świetne te zdjęcia z książczką,chyba bardzo wciągneła Konradka:-D
Hanutek z dnia na dzień coraz piękniejsza:tak:

to teraz Paula;-)
1)mój wieeelki śliniak
2)dzisiaj mam dobry humorek wkońcu już 4 miesiące na karku:-D
3)co to jest???
4)taki ze mnie aniołek:-D
5)dobra była marcheweczka

Konrad z książeczką - bomba :-D:-D:-D:-D:-D
Paulinka też pewnie niezłe ziółko. Tam mina dużo mówi :tak::tak::tak:
Przez te fotki to od internetu się można uzależnić. Ja już stronę z forum ustawiłam jako startową, żeby szybciej było :-).

Mam dzisiaj fatalny dzień, po fatalnej nocy (czytaj Majka chcieć i nie chcieć spać i sama nie wiedzieć co robić, a mama dostawać furii!!!)
Ale popatrzyłam sobie na fotki listopadowych Maluchów i się śmieję do monitora. Nie wymieniam z imion, ale każde dokładnie oglądam, podziwiam, porównuję z moja córką itp. Fajocha. :-)

ja tez ogladam a uzalezniona jestem juz od dawna nie umiem zyc bez babyboom hahha zdjecia fantastyczne Konrad juz czyta:szok: :-D
a Paulinka słodko wyglada z jabuszkiem na buziulce heheh:tak:

śliczne te nasze dzieciaczki. Konradek taki zaczytany z poważną minką... a Paula i Asia jak małe modelki...

a to mój nieznośny Lilek

ech, coś mi się pomieszało...chyba padam na twarz

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    153,9 KB · Wyświetleń: 28
  • bb.jpg
    bb.jpg
    196,3 KB · Wyświetleń: 27
  • cc.jpg
    cc.jpg
    157,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Paulinka robi superowe minki!!! I ma fajne oczka!! A najlepsza ta zdiwiona minka!! Świetna uchwycona pamiatka:tak::-)
Asia tez jest urocza kluseczką!!! Wyrosnie z niej mała księżniczka:tak:
A z Lilci to dopiero będzie super modelka, mamusia zrobiła jej fajna sesje zdjęciową!!! Ale czy naprawde jest taka nieznośna? wygląda jak mały aniołek:-D

Do góry