Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Patija świetne te zdjęcia z książczką,chyba bardzo wciągneła Konradka
Hanutek z dnia na dzień coraz piękniejsza
to teraz Paula;-)
1)mój wieeelki śliniak
2)dzisiaj mam dobry humorek wkońcu już 4 miesiące na karku
3)co to jest???
4)taki ze mnie aniołek
5)dobra była marcheweczka
Konrad z książeczką - bomba
Paulinka też pewnie niezłe ziółko. Tam mina dużo mówi
Przez te fotki to od internetu się można uzależnić. Ja już stronę z forum ustawiłam jako startową, żeby szybciej było :-).
Mam dzisiaj fatalny dzień, po fatalnej nocy (czytaj Majka chcieć i nie chcieć spać i sama nie wiedzieć co robić, a mama dostawać furii!!!)
Ale popatrzyłam sobie na fotki listopadowych Maluchów i się śmieję do monitora. Nie wymieniam z imion, ale każde dokładnie oglądam, podziwiam, porównuję z moja córką itp. Fajocha. :-)
ja tez ogladam a uzalezniona jestem juz od dawna nie umiem zyc bez babyboom hahha zdjecia fantastyczne Konrad juz czyta
a Paulinka słodko wyglada z jabuszkiem na buziulce heheh
Paulinka robi superowe minki!!! I ma fajne oczka!! A najlepsza ta zdiwiona minka!! Świetna uchwycona pamiatka:-)
Asia tez jest urocza kluseczką!!! Wyrosnie z niej mała księżniczka
A z Lilci to dopiero będzie super modelka, mamusia zrobiła jej fajna sesje zdjęciową!!! Ale czy naprawde jest taka nieznośna? wygląda jak mały aniołek