reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
No nieźle Pola. Swoja drogą zastanawiałyście się jak to brzmi ..."przez moją córkę" Poprostu pięknie. Jsię tak cieszę jak mówię, a mój syn to, a mój syn tamto. To wspaniałe uczucie być Mamą!!!

hihi Paula uwielbia siedzieć przed komputerem a jak słyszy klawiature to rzuca wszystko inne i macha rączkami że też chce poklikać:-D

Sara mała pływaczka rośnie:-) ja się boje zabrać Paule na nasz sądecki basen rok temu buło głośno że zarażał bakterią więc wole nie ryzykować...

No Pola ale macie zajebistą wanne...fiu fiu tylko pozazdrościć:tak:

Cynamonka, Kubuś rewelacyjnie wygląda w tych goglach :D

Piękneeeeeee to zdjęcie Kubusia, te podniebne loty :-)
Zuzia ma super niebieskie oczka, słodka jako prosiaczek.
Paula buszuje po internecie, a jak fajnie wystrojona.
Sara już trenuje sporty wodne.
Maja jak rybka w wodzie, miejsce to ona ma do kąpieli :-D
Martynka fajniutka, a na tym ostatnim zdjęciu to skojarzyła mi się z Mają Poli :tak:
Tylko wszystkie schrupać :-):-);-)

A to nasze ostatnie zdjęcia
1) Ola w niedzielę, 2) dziś rano z Wiktorkiem, 3) uwaga i powaga, bo mama robi zdjęcie, 4) robię prrrrrr.. cała w bańkach i śpiewam bardzo głośno "aaa...."

Załączniki

• IMG_1546.JPG
    IMG_1546.JPG
    118,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_1588.JPG
    IMG_1588.JPG
    150,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1566.JPG
    IMG_1566.JPG
    199,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Obrazek3.jpg
    Obrazek3.jpg
    130,8 KB · Wyświetleń: 74
Kasia-Martyny włosy i oprawa oczu powalają.
Dorotak-Ola ma piękne oczy! Jak tafle jeziora.....
Jejku, żałuję, że nie będziemy wszystkie na spotkaniu w Krakowie...na "żywca" nasze Maluchy są pewnie jeszcze słodsze...Ze wszystkimi ich minami, odgłosami i nowo opanowanymi ruchami...

Martynka i Oleńka takie śliczne dziewczynki:-) Piękne pannice z nich wyrosną:tak:

Tak a na spotkaniu to już będą starsze i będą wyglądać inaczej...ah...już się nie moge doczekać:-)

fajne te nasze dzieciaczki. Majcia niezla pływaczka rośnie nr 2, Martynka ma fajne włoski i oczka, a Oleńka chyba jest kochana przez braciszka...:-)

reklama
a tak moje dziecko wygląda po popołudniowej drzemce...włoski sterczą na wszystkie strony i niczym nie można ich ujarzmić...

Załączniki

• m.jpg
    m.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 51

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry