Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kaira-Paula jest obłędna!
Meggi-podziwiam Sarę-pięknie się prezentujecie!
A oto ulubiony sposób spędzania czasu przez moją córkę (od jakiś 2 tygodni)..
No nieźle Pola. Swoja drogą zastanawiałyście się jak to brzmi ..."przez moją córkę" Poprostu pięknie. Jsię tak cieszę jak mówię, a mój syn to, a mój syn tamto. To wspaniałe uczucie być Mamą!!!
Piękneeeeeee to zdjęcie Kubusia, te podniebne loty :-) Zuzia ma super niebieskie oczka, słodka jako prosiaczek. Paula buszuje po internecie, a jak fajnie wystrojona. Sara już trenuje sporty wodne. Maja jak rybka w wodzie, miejsce to ona ma do kąpieli Martynka fajniutka, a na tym ostatnim zdjęciu to skojarzyła mi się z Mają Poli
Tylko wszystkie schrupać :-):-);-)
A to nasze ostatnie zdjęcia
1) Ola w niedzielę, 2) dziś rano z Wiktorkiem, 3) uwaga i powaga, bo mama robi zdjęcie, 4) robię prrrrrr.. cała w bańkach i śpiewam bardzo głośno "aaa...."
Kasia-Martyny włosy i oprawa oczu powalają.
Dorotak-Ola ma piękne oczy! Jak tafle jeziora.....
Jejku, żałuję, że nie będziemy wszystkie na spotkaniu w Krakowie...na "żywca" nasze Maluchy są pewnie jeszcze słodsze...Ze wszystkimi ich minami, odgłosami i nowo opanowanymi ruchami...