• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
No nieźle Pola. Swoja drogą zastanawiałyście się jak to brzmi ..."przez moją córkę" Poprostu pięknie. Jsię tak cieszę jak mówię, a mój syn to, a mój syn tamto. To wspaniałe uczucie być Mamą!!!

hihi Paula uwielbia siedzieć przed komputerem a jak słyszy klawiature to rzuca wszystko inne i macha rączkami że też chce poklikać:-D

Sara mała pływaczka rośnie:-) ja się boje zabrać Paule na nasz sądecki basen rok temu buło głośno że zarażał bakterią więc wole nie ryzykować...

No Pola ale macie zajebistą wanne...fiu fiu tylko pozazdrościć:tak:

Cynamonka, Kubuś rewelacyjnie wygląda w tych goglach :D

Piękneeeeeee to zdjęcie Kubusia, te podniebne loty :-)
Zuzia ma super niebieskie oczka, słodka jako prosiaczek.
Paula buszuje po internecie, a jak fajnie wystrojona.
Sara już trenuje sporty wodne.
Maja jak rybka w wodzie, miejsce to ona ma do kąpieli :-D
Martynka fajniutka, a na tym ostatnim zdjęciu to skojarzyła mi się z Mają Poli :tak:
Tylko wszystkie schrupać :-):-);-)

A to nasze ostatnie zdjęcia
1) Ola w niedzielę, 2) dziś rano z Wiktorkiem, 3) uwaga i powaga, bo mama robi zdjęcie, 4) robię prrrrrr.. cała w bańkach i śpiewam bardzo głośno "aaa...."

Załączniki

• IMG_1546.JPG
    IMG_1546.JPG
    118,8 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_1588.JPG
    IMG_1588.JPG
    150,2 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_1566.JPG
    IMG_1566.JPG
    199,5 KB · Wyświetleń: 44
  • Obrazek3.jpg
    Obrazek3.jpg
    130,8 KB · Wyświetleń: 83
Kasia-Martyny włosy i oprawa oczu powalają.
Dorotak-Ola ma piękne oczy! Jak tafle jeziora.....
Jejku, żałuję, że nie będziemy wszystkie na spotkaniu w Krakowie...na "żywca" nasze Maluchy są pewnie jeszcze słodsze...Ze wszystkimi ich minami, odgłosami i nowo opanowanymi ruchami...

Martynka i Oleńka takie śliczne dziewczynki:-) Piękne pannice z nich wyrosną:tak:

Tak a na spotkaniu to już będą starsze i będą wyglądać inaczej...ah...już się nie moge doczekać:-)

fajne te nasze dzieciaczki. Majcia niezla pływaczka rośnie nr 2, Martynka ma fajne włoski i oczka, a Oleńka chyba jest kochana przez braciszka...:-)

reklama
a tak moje dziecko wygląda po popołudniowej drzemce...włoski sterczą na wszystkie strony i niczym nie można ich ujarzmić...

Załączniki

• m.jpg
    m.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry