reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

wiecie co...właśnie obejrzałam wszystkie "fotki listopadowych bobasów".to niewiarygodne jak te nasze dzieciaczki się pozmieniały w tak krótkim czasie /bo przecież 5 m-ęcy to wcale nie tak dużo/.są super, każde z osbna.i pomyśleć że jeszcze rok temu siedziały w brzuchach...

reklama
Llilcia-piekna sliczne diablontko:-D
wow Meggi jaka ty masz pannice Sara jak pieknie siedzi:-) :-) :-) wyglada na roczek a nie na 5,3miesiaca wow

meggi Sarenka mnie powaliła!pięknie siedzi fiu fiu:-)a jak ślicznie wygląda i taka dorosła...no w końcu pannica już pół roczku będzie miała:-)

A powiedz mi,Sarenka potrafi już z pozycji leżącej do siadu prześć??czy tak siedzi tylko jak ją posadzisz??

:no: nie Kaira nie umie sama usiasc- próbuje ale jeszcze jej nie wychodzi- cos bokiem kombinuje(bo najpierw w rozwoju dzicko do bocznych siadów przechodzi)- posadzona tylko siedzi- nawet jak ja próbuje wytrącac z równowagi- nie daje sie by upasc-rozkłada rece w bok i smieje sie wówczas....ale potrafi z siadu- na brzuch sie przewrócic...maz sie smieje ze cwiczy "pady"(maz trenuje karate-stad te okreslenie;-) )

reklama
Pochwalę się wam nowo nabytą umiejętnością mojej fruzi :laugh2:
Do siadania mała się rwie jak szalona ale lekarz zabronił :-( Małej zaczynają się wyginać do góry żeberka (te zmiany krzywicze ciągną sie za nami mimo zwiększenia dawki D3) :no: Mamy ją kłaść na płasko choćby sama siadała :baffled: Lekko nie będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry